Bir başkasın 'İncirliova'

Bir başkasın 'İncirliova'

İncirliova'da akşam saatlerinde belediye ilan bürosundan çalışan "Bir Başkadır Benim Memleketim" şarkısına, vatandaşlar evlerinin balkonlarından ve camlarından Türk bayrakları sallayarak eşlik etti.

Türkiye'de korona virüs tedbirleri kapsamında hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanan 31 il içerisinde yer alan Aydın'ın İncirliova ilçesinde anlamlı bir etkinlik düzenlendi. İncirliova Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik kapsamında akşam 20.30 da belediyenin ilan bürosundan "Bir Başkadır Benim Memleketim" şarkısı çalındı. Sokağa çıkamayan vatandaşlar evlerinin balkonlarından ve camlarından Türk bayrakları sallayarak şarkıya eşlik ettiler.

 

Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte kırmızı beyaza bürünün İncirliova'da vatandaşlar salgın günlerinde büyük bir moral buldu. Etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür eden İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya;"Birlik, beraberliğe ve morale en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde gösterdiğiniz dayanışma ve ilgiye canı gönülden teşekkür ederim. Sağlıklı ve mutlu günler hepimizin olsun" diye konuştu.

 

Belediyeden alınan bilgiye göre etkinlik vatandaşların isteği üzerine 19 Nisan Pazar günü akşamı "Onuncu Yıl Marşı" çalınarak tekrarlanacak.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler