Bizim derdimiz koltuk değil hizmet

Bizim derdimiz koltuk değil hizmet

İncirliova eski belediye başkanı Gürşat Kale döneminden kalan borçlar nedeniyle icra memurları belediyeye gelerek haciz işlemini başlattı.

İcra memurları Belediye Başkanı Aytekin Kaya'nın makam odasındaki eşyaları kayıt altına aldı. Bu sırada Kaya, "İstediğiniz eşyayı alabilirsiniz. Bana koltuk lazım değil. Ben İncirliova halkına hizmet etmeye geldim" dedi.  

 

HESABINI SORACAĞIZ 

 

İşlemlerin ardından açıklamalarda bulunan Kaya, "96 işçinin bugüne kadar 400 bin lira parasını ödedim. Ödeyeceğimiz 14 bin lira şu anda faizle 44 bin liraya çıkmış. Ödememiz devam ederken makam aracına icra gönderdiler. Şimdi de makama gönderdiler. Biz bu yapılanların hesabını sorarız" dedi. 

 

BİZ MAKAM İÇİN GELMEDİK

 

Buraya gelen avukatın tek işinin İncirliova Belediyesi olduğunu dile getiren Kaya, "Biz makam icin gelmedik. Acarlar mahallemizde ikinci yerimiz var oraya gideriz. Bu İncirliova halkını itibarsızlaştırmak için yapılan bir çalışma. Ben göreve geldiğimden beri bu avukata 600 bin lira para yatırdım. Benden önceki belediye başkanı 20 trilyonluk yer satmış. Ben Tasarruf yaparak 10 trilyon borç ödedim. İncirliova halkına Bu saygısızlığı yapanları ve yaptıranları herkes biliyor Aytekin Kaya'yı araştırıyorlar. Ben belediye meydanına ödediğim borçları hepsini kalem kalem yazacağım" diye konuştu.

 

HABER: (İNAN GÜL)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler