Bozdoğan Madran 3 puanı 3 golle aldı

Bozdoğan Madran 3 puanı 3 golle aldı

Bozdoğan Madran Belediyespor ligin ilk maçında evinde konuk ettiği Yıldızgücüspor’u 3-0 gibi farklı bir skorla yendi. Lige galibiyetle başlayan yeşil-beyazlılar, tarihindeki ilk resmi maçı kazanmanın da mutluluğunu yaşadı.

Aydın Birinci Amatör Küme 2. Grup’ta şampiyonluğun en güçlü adaylarından Bozdoğan Madran Belediyespor sezonu 3 puanla açtı. Bozdoğan İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada, Bozdoğan Belediyespor sahasında Nazilli ekibi Yıldızgücüspor ile karşı karşıya geldi. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Bozdoğan Madran Belediyespor Başkanı Ömer Güraydın ve iki kulübün yöneticileri maçı protokol tribününde birlikte izledi.

3 PUANIN SEVİNCİNİ DOYASIYA YAŞADILAR

Maça iyi başlayan Bozdoğan Madran, devreye 2-0 önde gitti. İkinci yarıda bulduğu golle skoru 3-0’a taşıyan Bozdoğan Madran, maçı bu skorla kazanmayı başardı. Yeni kurulan ve tarihindeki ilk resmi maçı kazanan Bozdoğan Madran, lige 3 puanla ‘Merhaba’ dedi. Bozdoğan Madran’a galibiyeti getiren golleri 5’te Dündar İren, 35’te Doğukan Erdoğan Durmuş ve 84’te Onur Omay kaydetti. Maç sonunda Kulüp Başkanı Güraydın, tarihindeki ilk resmi maçı kazanmalarından dolayı teknik heyet ve oyuncularını tek tek kutladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler