Sevilen Başkan için Aydın’da bir dakikalık saygı duruşu

Sevilen Başkan için Aydın’da bir dakikalık saygı duruşu

MKE Ankaragücü ve Kulüpler Birliği Vakfı eski Başkanı Cemal Aydın’ın vefatından dolayı, tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da da oynanan amatör müsabakalar öncesi bir dakikalık saygı duruşu yapılıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından alınan karar kapsamında, MKE Ankaragücü ve Kulüpler Birliği Vakfı eski Başkanı Cemal Aydın’ın vefatı nedeniyle 10-11-12 Aralık 2021 tarihlerinde oynanacak Bölgesel Amatör Lig ve Yerel Amatör Lig müsabakaları öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağı bildirildi. Bugün Aydın’da oynanan U19, Birinci Amatör Küme ve Süper Amatör Lig olmak üzere 16 karşılaşmanın tamamında maç öncesi Cemal Aydın için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

CEMAL AYDIN KİMDİR? 

MKE Ankaragücü’nün 1996-2008 yılları arasında onursal başkanlığını yaptı. Ayrıca Kulüpler Birliği’nin de Başkanlığı yaptı. Ankaragücü başkanlığını 10 yılı aşkın bir süre yaptığı için kulüp tüzüğü gereği onursal başkanlık unvanı verildi. 9 Aralık 2008 tarihinde Ankaragücü başkanlığından istifa etti. Ankaragücü’nün 13 Ocak 2013 tarihinde yaptığı kongre ile “Ankaragücü Kulübünde 10 yılı aşkın süreyle başkanlık yapanlara Onursal Başkanlık sıfatı verilir” maddesi tüzükten kaldırılmıştır. Böylelikle Cemal Aydın’ın Onursal Başkanlığı düştü.
MKE Ankaragücü’nde 1996-2008 yılarında başkanlık yapan Cemal Aydın, 2002-2004 yıllarında ise Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı görevini üstlendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler