Bozdoğan’da duygu dolu dakikalar

Bozdoğan’da duygu dolu dakikalar

Bozdoğan'da meydana gelen orman yangını nedeniyle ilçeye gelen yardım kolilerinin içerisinden çıkan mesaj, duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Aydın'ın Bozdoğan ilçesine bağlı Altıntaş ve Kızılcaköy mahalleleri arasındaki yangın bölgesinde soğutma çalışmaları sürüyor. Yüzlerce dönüm arazinin küle dönmesine neden olan yangın nedeniyle bölgeye yardımlar gelmeye devam ediyor. 

Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, ilçeye gelen yardım kolisinin içerisinden çıkan duygusal mesajı Aydınlılar ile paylaştı. İzmir'de yaşayan bir küçük çocuğun "Hepinize çok geçmiş olsun. Geçmiş dönemde depremi yaşamış İzmirliler olarak sizleri şuan çok iyi anlıyoruz. Yaralarımızı hep beraber saracağız. Ben oğluma doğayı, taşı, toprağı, kuşu, ağaçları sevmeyi öğreticem, bütün anneler öğretecek. Gelecek nesille bu ülkeyi toparlıycaz inşallah." mesajıyla beraber bir koli dolusu oyuncak gönderdiğini söyleyen Altıntaş, çocuğa ve "Belki yüzünüzde bir tebessüm olur diye oğlum sizin için hazırladı." notuyla koliyi kendilerine gönderen annesine teşekkür etti.

"BENİM MEMLEKETİMİN İNSANI BU"

Bozdoğan'a yardımlarını gönderen tüm vatandaşlara teşekkür eden Altıntaş, mesajı okuduğu anları "Anlatılmaz bir duyguydu." diyerek değerlendirdi. Altıntaş, "İlçemizde meydana gelen yangınlar nedeniyle çok sıkıntılı ve üzgün günler geçirmekte iken bizi ayakta tutan ve moral veren ülkemizin dört bir yanından gelen destek mesajları ve yardımlardı. Yardım paketlerini açarken içimizi sıcacık saran bir çocuğumuzun, yangın bölgesindeki çocuklarımıza iletilmek üzere gönderdiği güzel, samimi mesajını ve oyuncaklarını bulmak anlatılmaz bir duyguydu. İşte benim memleketimin insanı bu. İşte benim geleceğimin sahibi çocuklarımız bunlar" dedi.

whatsapp-image-2021-08-09-at-18-33-48.jpeg

whatsapp-image-2021-08-09-at-18-33-49-1.jpeg

whatsapp-image-2021-08-09-at-18-33-49.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler