“Bu resmen soygun!”

“Bu resmen soygun!”

Aydın’da bulunan hastanelerin kantinlerinde fiyatların çok yüksek olduğuna isyan eden Aydınlı vatandaşlar Ajans Aydın Gazetesi’ne konuştu.

Aydın’da bulunan hastanelerin kantinlerinde meyve suyu, çay ve poğaça gibi ürünler başta olmak üzere hemen hemen her ürünün piyasa değerinin çok üstünde satışa sunulması vatandaşları resmen isyan ettirdi. Bu durumdan rahatsız olduklarını söyleyen Aydınlı vatandaşlar Ajans Aydın Gazetesi’ne konuştu. 

“HİÇBİR ŞEY ALAMIYORUZ”

Hastane kantinlerindeki ürün fiyatlarına tepki gösteren Eyüp Şahin, “Ben memurum, devlet dairesinde çalışıyorum ancak ona rağmen geçim sıkıntısı yaşıyorum. Bu geçim sorunu her yere dağılmış gibi. En basitinden hastaneye gittiğimizde veya bir hastamızı ziyaret ettiğimizde hastanenin kendi kantininde bir şey alamıyoruz. Her ürün ateş pahası, hiçbir şey alamıyoruz. Bu konuda bir şeyler yapılmalı” dedi.

“İNSANLAR ZATEN MAĞDUR”

Pandeminin getirmiş olduğu zorlu süreçte herkes gibi kedisinin de zor durumda olduğunu söyleyen Kadir Uysal ise, “İki hafta önce eşimin rahatsızlığından ötürü hastaneye gitmiştik. Rapor sonuçlarını beklerken öğle yemeğini hastane kantininde yaptık. Hesabı gördüğüm zaman şok geçirdim resmen. Her şey pahalı en azından hastane, okul gibi kurumların kantin gibi diğer işletmeleri uygun olması gerekiyor” diye konuştu.

“HASTAMIZA MI PARA YETİŞTİRELİM YİYECEĞİ Mİ?”

Kantinlerdeki ürün fiyatları nedeniyle buralardan alışveriş yapamadığını, hastasını odasında yalnız bırakarak hastane dışındaki marketlere gitmek zorunda kaldığını söyleyen Mercan Tuğrul, “Hastamız var, yaklaşık 1 aydır hastane hastane geziyoruz, zaman zaman geceleri kalmak zorunda kalıyoruz. Tabii canımız bir şeyler istiyor, misafirlerimiz oluyor bu durumlarda da kantinden alışveriş yapıyoruz ama bu fiyatlar nedir? Dışarda 1 lira olan ürün burada 2 lira, 3 lira. Bazen hasta annemi odada bırakıyorum, koştura koştura gidip dışarıdaki marketlerden alışveriş yapıyorum. Bu durumu bir dur demek şart” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler