Bu saygısızlık İncirliova halkına yapılmıştır

Bu saygısızlık İncirliova halkına yapılmıştır

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya Aydın Ticaret Borsası koordinatörlüğünde TOBB Aydın Kadın Girişimciler Kurulu’nun düzenlediği Zamansız Kadınlar organizasyonunda yapılan saygısızlığın kendisine değil İncirliova halkına yapıldığını söyledi.

Aydın Ticaret Borsası koordinatörlüğünde TOBB Aydın Kadın Girişimciler Kurulu’nun düzenlediği Zamansız Kadınlar organizasyonunda yaşanan protokol krizi Aydın gündemine oturdu.

 

ASLANTAŞ BAŞINI ÇEVİRDİ

 

Yaşanan protokol skandalı ile alakalı gazetecilere açıklamalarda bulunan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, her şeyden önce İncirliova Halkına saygısızlık yapıldığını belirtti. Başkan Aytekin Kaya, ADÜ Genel Sekreteri Baki Aslantaş tarafından kendisine yapılan saygısızlığa tepki gösterdi. Başkan Kaya, “Bizi buraya organizasyonu düzenleyen hanım efendiler davet etti. ADÜ Genel Sekreteri Baki Aslantaş beni görüyor, sekreterim gitti yanına yer ayarlamak için hiç ilgilenmedi.

 

Benim sekreterim ve şoförüm Baki Aslantaş’ın yanına giderek üstüne basa basa söylemişler. Yardımcılarıma sizin için yer yok demişler. Gördüğü halde ilgilenmedi. Böyle olunca da salonu terk ettim” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler