Bülbül "Özlem Çerçioğlu'nun topu tüfeği mi var?"

Bülbül "Özlem Çerçioğlu'nun topu tüfeği mi var?"

Aydın Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulunan CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül basın mensuplarının sorularını cevapladı.

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, AGC’nin yeni ofisini ziyaret etti. Başkan Ferdi Uzun ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Bülbül, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Adaları silahlandıran Yunanistan’a karşı hükümetin uyguladığı politikaları eleştiren Bülbül, “Dört yıldan beridir Dışişleri Bakanı Mevlit Çavuşoğlu'na, Yunanistan Cumhurbaşkanın Eşek Adasında mangal yaptığını söylüyorum. Uluslararası sözleşmelere aykırı davranıyor. Neden tepki koymuyorsunuz diyorum. Adacıklar, Lozan Anlaşmasına aykırı bir şekilde işgal altında. Ne oldu da son iki aydır adalar işgal altında diye düşünmeye başladılar. Bas bas bağırıyordum ben. Demeçler veriyordum. Şu anda adalar işgal altında. Silahsız bırakılması gereken yerler silahlandırılmış durumda. Bu sorunu çözmek zorundayız. Daha önce bu sorunun çözülmesi gerekiyordu ama çözmediler." dedi. 

“BU İÇİŞLERİ BAKANLIĞINI BAĞLAYAN OLAY”

Soruları yanıtladığı esnada kendisine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Eşek Adası'na zabıta göndermesi talebinde bulunulduğunu aktaran Bülbül, "Özlem Çerçioğlu'nun topu tüfeği mi var?" dedi. 

Bülbül, “8 ay önce söylemişlerdi. Özlem başkan zabıtaları göndersin. Dalga mı geçiyorsunuz. Özlem hanımda top yok, tüfek yok. Bu İçişleri Bakanlığını bağlayan bir olay. Bu iş Cumhurbaşkanını bağlayan bir olay. Bizim 8 ay önce anlattığımız konuyu onlar bugün konuşmaya başlıyor.” diye konuştu.

whatsapp-image-2022-09-28-at-15-02-56.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler