Bülent Tezcan ders alsın: Bu iş program gizlemekle olmaz

Bülent Tezcan ders alsın: Bu iş program gizlemekle olmaz

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili Bülent Tezcan’ın seçim dönemindeki pasifliği partililerinin de tepkisine neden oldu.

CHP Aydın’da 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi milletvekili adaylarının performansı eleştirilerinin hedefi oldu. 2018 Genel Seçimlerinde milletvekili seçilen ve Aydın’a uğramaya üşenen 3 ismin yeniden listeye girmesine tepkiler uzun süre dinmemişti.

“PROGRAMLARINI GİZLİYORLAR”

Hedefini iktidar olarak belirleyen CHP’nin, Aydın’da seçim programlarını basın mensuplarından gizlediği ve birçok programdan partililerinin dahi haberi olmadığı biliniyor. CHP milletvekili adayı Evrim Karakoz dışında programını paylaşmayan adayların, neden çekindiği ise merak konusu oldu.

“ÖZEL’İ ÖRNEK ALSIN”

Öte yandan CHP Grup Başkanvekilliği görevini yürüten ve Manisa’dan milletvekili adayı gösterilen Özgür Özel’in seçim çalışmalarındaki performansını gören bazı partililer, “Bülent bey izlesin de örnek alsın. Her ziyareti mini miting havasında geçiyor. Otobüsün tepesinde sokak sokak geziyor. Bizim vekillerimizin nerede olacağını kendi partilileri dahi bilmiyor. Kimden, neyden çekiniyorlar.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler