Burak Pehlivan: “Bizim gönlümüzün ve belediye makamımızın kapıları vatandaşlarımıza her zaman açık olacak’’

Burak Pehlivan: “Bizim gönlümüzün ve belediye makamımızın kapıları vatandaşlarımıza her zaman açık olacak’’

Cumhur İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı Burak Pehlivan, AYMAS Galericiler sitesi esnaflarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

AYMAS Galericiler ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten ve beraberinde ki heyet ile AYMAS Galericiler Sitesi Esnafları ile buluştu.

Esnafların sorunlarını tek tek dinleyen Efeler Belediye Başkan Adayı Burak Pehlivan, “Bizim gönlümüzün ve belediye makamımızın kapıları vatandaşlarımıza ve AYMAS esnafına her zaman açık olacak” dedi.

whatsapp-gorsel-2024-03-01-saat-16-53-24-9e6117d2.jpg

“ŞEHRİMİZİN VE EFELER’İN KRONİK SIKINTILARI VAR”

Başkan Adayı Burak Pehlivan, “Bugün burada sizlerden destek istemek için buluştuk. Bizleri kalabalık ve güzel bir karşıladığınız için hepinize teşekkür ederim. Şehrimizin trafiğinden, çöpüne, sokakta gezen hayvanına kadar çözüme ulaşmayan birçok kronik sıkıntısı var. Genel ve yereli birleştirerek tüm sorunları çözmek istiyoruz. Memleketimize hizmeti getirmek için bakanlıklarımızın kapısını aşındırarak şehrimize hizmeti getireceğiz. Bunu nasıl yapacağız? İl Başkanlarımız, ilçe başkanlarımız ve Sayın Milletvekillerimiz ile birlikte yapacağız. Büyükşehir’de Mustafa abimiz seçimi aldıktan sonra, sıkıntımızın %75’i ortadan kalkmış olacak. Yüzde 25’i içinde biz elimizden geleni yapacağız. Bu noktada daha yaşanabilir, daha keyifli, onurlu başı dik ve güzel bir Efeler için adım attık. Desteklerinizi bekliyoruz. 30’dan geriye saymaya başladık. 31 Mart akşamına kadar harıl harıl çalışacağız. Allah’ın izniyle de 31 Mart gecesi seçimi kazanarak meydanda kutlama yapmak istiyoruz. Bu dönem çok tarihi bir dönem ve sorumluluğumuz çok büyük.” dedi.

Bizim gönlümüzün ve belediye makamımızın kapıları vatandaşlarımıza ve AYMAS esnafına her zaman açık. Biz buraya seçimden seçime gelmeyeceğiz. Biz Mustafa Başkanım ile beraber hizmet yapma polemiği yapacağız. Ayırmadan ayrışmadan güzel işler yapmak ve Aydın’ı marka şehir yapmaya geliyoruz” diye konuştu.

whatsapp-gorsel-2024-03-01-saat-16-53-23-ba480413.jpg

Aydın’ın büyüdüğünü ve alt yapının küçüldüğünü belirten AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten ise, “Yaklaşan 31 Mart seçimleri için bir araya geldik. Büyükşehir Mustafa Başkanımıza 1 oy, Efeler’de de Burak Başkanımıza 1 oy istiyoruz. Kıymetli AYMAS Esnafı kardeşlerimiz bizi bugün kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. İlimizde ki yerel hizmetlerden memnunsak takdir sizde. Ama gerçekten memnun değilsek bu sorunları düzeltecek ve size hizmet edecek iradeye destek olmanızı istiyoruz. Dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler