Büyükşehir çocuklar için de 'tıkır tıkır' çalışıyor

Büyükşehir çocuklar için de 'tıkır tıkır' çalışıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin girişimleri ile kentin dört bir yanına açılacak olan Uçan Balon Çocuk Gelişim Merkezleri'nin ilki Efeler'de hizmete başladı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatları ile yapımına başlanan Uçan Balon Çocuk Gelişim Merkezleri'nin ilk şubesi Efeler ilçesine bağlı Girne Mahallesi'nde açıldı. 3, 4, 5 ve 6 yaş grubuna eğitim veren ve 4 sınıf kapasiteli merkez, uzman eğitimci kadrosuyla ve uygun fiyatları ile eğitim ve öğretim vermeye başladı. Başkan Çerçioğlu, maddi durumu el vermeyen ailelerin çocuklarından ücret talep edilmediğini de belirtti.

İLÇELERDE DE AÇILACAK

Tören başlangıcında okunan İstiklal Marşı'nın ardından konuşma yapan Başkan Çerçioğlu, eğitim merkezlerinin birçok ilçede daha açılacağını belirtti. Çerçioğlu, "Hepinizin bildiği gibi, Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal belediyeciliği en iyi sergileyen belediyelerden bir tanesiyiz. Her belediye, altyapı, üstyapı, bina yapıyor. Bunlar bizim asli görevimiz. Millet İttifakı belediyelerimize çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir’in çalışmalarına hep destek oldular. El birliği ile güçlerimizi birleştiriyoruz. Aydın halkına yerel seçimlerde verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Tıkır tıkır çalışmaya devam ediyoruz. Bugün burada geleceğimiz olan çocuklarımıza Uçan Balon kreşimizi açıyoruz. 3-4-5 ve 6 yaş çocuklarımız için 4 sınıf oluşturduk. Bu birincisi. İkincisi de Aydın Tekstil’de. İlçe belediyelerimizde de gerçekleştireceğiz. Bazı ilçe belediyelerimiz yerlerini tespit etti, meclis kararları alındı. En kısa sürede onları da hizmete alacağız” dedi.

"GENÇLERİMİZ ULU ÖNDERİMİZİN AÇTIĞI AYDINLIK YOLDA İLERLEYECEK"

Başkan Çerçioğlu sözlerine şöyle devam etti;

"Özellikle dezavantajlı ailelerin çocuklarına fırsat eşitliğini sağlamak istiyoruz. Eğer ailelerimizin maddi durumu uygun değilse ücret talep etmiyoruz. Maddi durumlarına göre meclisimiz rakamlarını belirledi. Burada yapacağımız çalışmaların çocuklarımızın fiziki, ruhsal gelişimlerine çok katkı sağlayacağı inancındayız. Onları yarınlara atacakları ilk adımlarda profesyonel öğretmenlerimiz destek olacak. Nasıl ki, Selanik’ten doğan güneş Türkiye’yi aydınlattıysa buradaki öğrencilerimiz de Ulu Önderimizin göstermiş aydınlık yolda ilerleyecektir. Hepimizin umudu yüksek olsun, hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Güzel günler çok yakında olacağını umut ediyoruz. Yeter ki birbirimize daha fazla kenetlenelim. Bizler bu düşüncedeyiz. Emeği geçen tüm bürokrat arkadaşlarımıza, meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum"

Törene Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, Büyükşehir Belediyesi Bürokratları, Mahalle Muhtarları, Siyasi Parti Temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşta katıldı.

whatsapp-image-2021-06-09-at-14-24-56.jpeg

whatsapp-image-2021-06-09-at-14-24-24.jpeg

whatsapp-image-2021-06-09-at-14-24-25-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler