BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Aydın'ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının hayatı olumsuz yönde etkilememesi için harekete geçen Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalara başladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kış mevsiminin gerçekleşebilecek olası olumsuzluklarına karşı beklettiği ekipler ilk mesailerini yapmaya başladı. Ekipler, Aydın'ın yüksek kesimlerinde etkisini gösteren kar yağışına karşı yolların açılması için yoğun çaba sarf ediyor. Ulaşımın aksamaması için yapılan çalışmalarda açılan yollarda buzlanma olasılığına karşı özel araçlarla tuzlama çalışması da yapılıyor. Don olaylarına karşı devam edilen tuzlama çalışmalarının yanı sıra ekipler kar yağışı sebebiyle kapanan yolları açmak için de seferber oldu.

aydinda-karla-mucadele-basladi-6.jpg

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kar küreme çalışmaları özellikle kar yağışının yoğun olarak görüldüğü Köşk, Kuyucak ve Buharkent ilçelerinde yoğunlaştırıldı.

"BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: Ekiplerimiz 24 saat hazır ve çalışıyor"

Sürücüleri gerekli tedbirleri alarak yola çıkmaları konusunda uyaran Başkan Çerçioğlu, meteorolojik veriler ışığında ekiplerin 24 saat esasına göre çalışmaya devam edeceklerini, ayrıca kış mevsimi boyunca olumsuzluklara karşı hazırda bekleyeceklerini ifade etti. Başkan Çerçioğlu, vatandaşların her türlü ihtiyaç durumlarında Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin "Hızlı Çözüm Merkezi" olan 444 40 09 numaralı hattı arayabileceklerini hatırlattı.

aydinda-karla-mucadele-basladi-2.jpg

aydinda-karla-mucadele-basladi-7.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler