Büyükşehir meclisinde tansiyon yükseldi "Algıyı kim yapıyor?"

Büyükşehir meclisinde tansiyon yükseldi "Algıyı kim yapıyor?"

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Aralık ayı ilk meclis toplantısında tansiyon yükseldi. Meclis sonunda gündem dışı söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Arı, Özlem Çerçioğlu’nun bastırdığını öne sürdüğü afişin yalan ve gerçek dışı ifadelerle dolu olduğunu ve bu hareketle bir algı operasyonu yaptığını iddia etti.

Haber: (Yusuf KONRAT)

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1. oturumu Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Başkanlığı'nda gerçekleştirildi. Mecliste Germencik, Karacasu ve Yenipazar ilçelerine 2023 mali yılı bütçesine ek ödenek verilmesi ele alındı. Meclis onayından geçen 27 madde görüşülmek üzere ilgili komisyonlara gönderildi.

10-001.jpg

Meclis toplantısı sonrasında basın açıklaması yapmak isteyen AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Arı ile Belediye Başkanvekili Barış Altıntaş arasında tartışma yaşandı. Altıntaş’ın meclisin bittiğini ve bu nedenle burada basın açıklaması yapmasının mümkün olmayacağını ifadeleri üzerine Arı, “Ben meclis üyesiyim. İstediğim yerde açıklama yaparım. Sizin böyle bir hakkınız yok. Yapıyorum hadi engel ol" dedi.

9-001.jpg

BELEDİYE ÖNÜNDE BASIN AÇIKLAMASI

Meclis içerisinde basın açıklaması yapılmasına izin verilmeyen Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Arı belediye önünde basın açıklaması gerçekleştirdi. Arı, “2023 yılında her ay zam yapan ASKİ’nin 2024 yılında zam yapılacak açıklamasını biz samimi bulmuyoruz” ifadelerini kullandı.

Meclis’te söz alamayan Mustafa Arı, belediye binası önünde yaptığı açıklamada sık sık Başkan Çerçioğlu’na tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler