Büyükşehir'den "Şarkılarla Yeşilçam Konseri"

Büyükşehir'den "Şarkılarla Yeşilçam Konseri"

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi’nde düzenlediği ‘Şarkılarla Yeşilçam Konseri’ ile Aydınlıları Yeşilçam yolculuğuna çıkardı.

Usta sanatçıların filmlerindeki müziklerin yer aldığı konserde Aydınlılar unutulmaz bir gece yaşadı. Bugüne kadar sinema camiasına emek vermiş, gönüllere girmiş artistleri, aktörleri, sanatçıları ve şarkıcıları bu özel konser ile tekrar andıklarını ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Onlar, sanat ve sinema camiasında güzellikleriyle gönlümüzde taht kurdular. Bizler de onların bıraktığı bu güzel eserleri yaşatmaya, vatandaşlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz." dedi.

YEŞİLÇAM YENİDEN HAYAT BULDU

Şefliğini Murat Akyüzlü’nün yaptığı, 75 kişiden oluşan Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun, seslendirdiği ‘Şarkılarla Yeşilçam Konseri’ Aydınlıları geçmiş yılların güzellikleriyle dolu bir yolculuğa çıkardı. Konsere çok sayıda vatandaş katırken, Münir Özkul’dan Tarık Akan’a, Adile Naşit’ten Kemal Sunal’a, Kadir İnanır’dan Türkan Şoray’a kadar Yeşilçam’ın unutulmaz aktörlerinin rol aldığı sinema filmlerinin müzikleri, Aydın’da yeniden hayat buldu. Konserin kapanışında söylenen İzmir Marşı’na dinleyicilerin bayraklarla birlikte eşlik etmesi renkli bir görüntüye sahne oldu.

foto-13.jpeg

foto-4.jpeg

foto-7.jpeg

foto-5.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler