Çamoğlu: 'Mahallemiz Aydın'ın en gözde mahallelerinden'

Çamoğlu: 'Mahallemiz Aydın'ın en gözde mahallelerinden'

Aydın’ın sayılı kadın muhtarlarından olan Mimar Sinan Mahallesi muhtarı Gurbet Çamoğlu, Ajans Aydın gazetesinin ‘Muhtarlar Konuşuyor’ köşesine konuk oldu.

(HABER: Berna TURAN)

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan Mimar Sinan Mahallesinde 5 yıldır muhtarlık görevi sürdüren Gurbet Çamoğlu, 2024 seçimlerinde yeniden aday olacağını açıkladı. Görev süresince birçok başarılı çalışmalara imza atan Çamoğlu’nun yerel yöneticiler ile olan olumlu diyaloğu da ön plana çıkıyor.

“AYDIN’DA KADIN YÖNETİCİLERİN ARTMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

Kadınların her alanda daha çok görev alması gerektiğini savunan Çamoğlu, “Muhtarlık siyasetin ilk basamağı. Vatandaşa iyi değil, daha iyi hizmet verebilecek olan kişiler bu göreve seçilmelidir. Bence kadınların parlamentoda sayıları artmalıdır. Sosyal alanlarda daha fazla kadın olmalı. Aydın’da başarıdan başarıya koşan topuklu efelerin sayısının artmasını temenni ediyorum” dedi.

“MAHALLEMİZE HARİKA BİR PARK KAZANDIRILIYOR”

Görev süresince yerel yönetimler ile hep diyalogda olduğunu belirten Çamoğlu,“Mahallemizde hizmet anlamında bir eksiğimiz yok. Mahallemizde yeni alanlar açılıyor ve genişliyoruz. Tabi mahallemiz genişledikçe park ve bahçe ihtiyacı artıyor. Daha çok yeşil alan ve çocuklarımızın da isteği üzerine bir futbol sahası yapılmasını talep ediyoruz.

Biliyorsunuz Aydın’da Tekstil Parktan sonra en büyük ikinci park olan Mimar Sinan Parkı mahallemize yakın bir tarihte kavuşacak. Bu park içerisinde kütüphane, sosyal alan, yürüyüş alanları ve etkinlik alanları bulunuyor. Bu parkın kazanımını sağlayan Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Biz mahallemiz için iki belediyemizin de sürekli desteğini alıyoruz” diye konuştu.


“MAHALLEMİZDE EV BULMAK ÇOK ZORLAŞTI”

Mahallesinin özelliklerinden ve şikayetlerinden bahseden Çamoğlu, sözlerini şu ifadelerle tamamladı.

“Mahallemizde 21 bin 785 nüfus var. Aynı zamanda mahallemiz Aydın’ın mahalleleri arasında en büyük yüz ölçümüne sahip. Şehir ve imar açısından en gelişmiş mahallelerden biriyiz. Burada ev bulmakta vatandaşlarımız zorlanıyor. Nezih ve kaliteli bir mahalle olmasından dolayı burada ev kiraları da oldukça pahalı. Mahallemizde sadece başıboş köpeklerle alakalı şikayetler alıyoruz. Bunun dışında bir sıkıntı olduğunu söyleyemem.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler