MHP Aydın İl Başkanlığı'nda flaş gelişme

MHP Aydın İl Başkanlığı'nda flaş gelişme

MHP Aydın’da İl Başkanlığı hareketliliği yaşanıyor. Ajans Aydın’ın ulaştığı bilgilere göre, yerel seçimlerde Nazilli Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklaması beklenen Haluk Alıcık’ın, önümüzdeki günlerde İl Başkanlığı görevini bırakacağı öğrenildi.

(HABER: İnan GÜL)

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın’da sürpriz bir gelişme yaşandı. Mevcut İl Başkanı Haluk Alıcık’ın yaklaşan yerel seçimlerde Nazilli Belediye Başkanlığı adaylığı için yakın zamanda görevini bırakması bekleniyor. Ajans Aydın’ın ulaştığı bilgilere göre, sık sık partinin genel merkezini ziyaret eden ve Nazilli ağırlıklı çalışmalara imza atan Alıcık’ın, yerel seçimlerde adaylığını açıklamasına kesin gözüyle bakılıyor.

“ADAYLIK İÇİN 2 İSİM ÖN PLANA ÇIKIYOR”

MHP’de siyasete başlayan daha sonra İYİ Parti’ye geçerek CHP’nin desteğiyle belediye başkanı seçilen Kürşat Engin Özcan, kendisine oy veren binlerce vatandaşın iradesini hiçe sayarak AK Parti’ye geçmişti. Özcan’ın bu tercihi büyük tepki çekerken, hakkındaki tarihi eser kaçakçılığı iddiaları da ayyuka çıkmıştı. Cumhur İttifakı’nın bu gelişmelerden sonra hata yapmak istemediği ve bölgede güçlü olan Alıcık ismi ile beraber eski belediye başkanlarından Esat Ergüler ismi üzerinde nabız yokladığı öğrenildi.

“PEHLİVAN GERİ Mİ DÖNÜYOR?”

Öte yandan Alıcık’ın İl Başkanlığı’nı bırakmasıyla yerine önceki dönem İl Başkan’ı Burak Pehlivan’ın atanacağı öne sürüldü. Bilindiği üzere Pehlivan, görev yaptığı süre boyunca aksiyoner kimliği ile ön plana çıkmış ve MHP’nin Aydın’daki lokomotifi olarak adlandırılmıştı. İlçe ilçe, mahalle mahalle gezen Pehlivan, vatandaşlardan büyük ilgi görmüştü. Pehlivan, son olarak 2023 Genel Seçimlerinde MHP’nin 2. sıra milletvekili adayı olmuş ve özverili çalışmasıyla dikkat çekmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler