ÇANKIR'DAN İSTİFALAR İLE İLGİLİ İLK AÇIKLAMA

ÇANKIR'DAN İSTİFALAR İLE İLGİLİ İLK AÇIKLAMA

CHP Nazilli İlçe Teşkilatı'nda birçok üyenin istifa etmesinin ardından İlçe Başkanı Serkan Sevim'in başkanlığı düşmüştü. Yaşananlar hakkında açıklama yapan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Sevim'in görevine devam edeceğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Teşkilatı'nda 10 üyenin istifa etmesinin ardından İlçe Başkanı Serkan Sevim'in tüzük gereği başkanlığı düşmüştü. Nazilli'ye giderek yaşananları değerlendiren CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, gazetecilere açıklama yaptı.

"BUNLAR OLABİLECEK ŞEYLER"

Yaşananların yönetimlerde olabilecek şeyler olduğunu ve CHP Genel Kurulu tarafından ilçe teşkilatına yapılacak olan yeni atamalar ile yola devam edileceğini söyleyen Çankır, Millet İttifakı'nın çalışmaları ara vermeden sürdürdüğünü söyledi. Çankır, "Sabah Nazilli İlçe Örgütü’nde ki arkadaşlar istifa dilekçelerini iletmişler. Tüzüğümüzün gereği üçte ikiden fazla bir istifanın olması halinde ilçe yönetimimiz düşüyor. İlgili tüzüğümüz gayet açıktır, hemen bir yönetim atanır ve görevine devam eder ilçe örgütü. CHP ilçe örgütleri ve kadroları dinamik örgütlerdir. Zaman zaman kendi içinde fikir ayrılıkları ile kararlar alınabilir. Tabii ki biz böyle bir şeyi asla arzu etmezdik ancak ayrılan arkadaşlar yalnızca görevlerinden ayrılmışlardır, partiyle ilgili bir kırgınlık asla söz konusu değildir. En kısa sürede de genel merkezimiz gerekli atamaları yapar, CHP Nazilli İlçe Örgütü de görevine devam eder." dedi.

Çankır ayrıca yönetim kurulunda gerçekleşen istifaların nedeni hakkında ellerinde henüz bir bilgi olmadığını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler