ÇELİLKEZ'DEN 'VEDA' PAYLAŞIMI

ÇELİLKEZ'DEN 'VEDA' PAYLAŞIMI

İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, partisinin Genel Merkezi'ni ziyaret etmesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'veda' sinyalleri verdi.

İYİ Parti Aydın İl Teşkilatı'nda krizlerin önüne geçilemiyor. Söke'de ittifak ortağı CHP'li isimleri ihanet ile suçlamasının ardından partisinin Genel Merkezi'ne çağrılan İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, Ankara ziyareti sonrasında ilk açıklamasını yaptı.

Yaptığı açıklama ile çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Çelikez, "Kıymetli hemşehrilerim, İYİ Partili arkadaşlarım;Bugün Söke İYİ Parti ilçe başkanlığı görevinde 3.yılı tamamladım.IYİ Parti kurulduğu günden beri,daha fazla çalışarak, insanlara daha fazla dokunarak onlara bir şeylerin değişmesi gerektiğini anlatmak istedim. Aslında uyuyanları ve uyutulanları uyandırmak istedim.Evladima,torunuma bırakacak binalarım,arazilerim çok param olmayacak belki.Ancak, bir şeyleri değiştirmek adına çabalamış,mücadele etmiş bir babaları ve desteğini esirgemeyen koca yürekli bir anneleri olacak.Önemli olan ülkeme,milletime hizmet edebilmiş miyim? Benim için önemli olan o.Liderimiz Meral Akşener önderliğinde İYİ Partinin toplumun umudu olması yolunda yol arkadaşlarımla beraber hizmet etmeye devam edeceğim.Hepinize bu güne kadar göstermiş olduğunuz destek ve işbirliğinden dolayı teşekkür ederim." dedi.

Açıklaması ile 'veda' sinyalleri veren Çelikez'in kısa bir süre içerisinde görevini devredeceği öne sürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler