GERMENCİK BELEDİYESİ TAM KAPANMA SÜRECİNDE VATANDAŞIN YANINDA

GERMENCİK BELEDİYESİ TAM KAPANMA SÜRECİNDE VATANDAŞIN YANINDA

Germencik Belediyesi 18 gün boyunca uygulanacak olan tam kapanma sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtmak üzere gıda kolileri hazırladı.

Ülke genelinde düşüşe geçen, bazı kentlerde durma noktasına gelen koronavirüs vaka ve kaynaklı ölümleri sonrası Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 26 Nisan Pazartesi günü bir kez daha toplandı. Salgınla mücadelede yasakların sıkılaştıralarak turizm sezonu öncesinde koronavirüsün sonlanmasını amaçlayan kabine, 29 Nisan Perşembe günü başlayarak 17 Mayıs Pazartesi günü sonlanması planlanan 'tam kapanma' uygulanmasını kararlaştırdı.

Karar sonrası Belediye Başkanı Fuat Öndeş'in talimatı ile harekete geçen Germencik Belediyesi ekipleri, tam kapanma sürecinde ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için gıda kolileri hazırladı. İçerisinde Germencik Belediyesi'nin katkıları ile üretilen zeytinyağı ve incirlerinde bulunduğu bin 500 koli, vatandaşlara dağıtılmaya başlandı.

"YALNIZ DEĞİLSİN GERMENCİK"

Çalışmaları ile vatandaşların takdirini kazanan Başkan Öndeş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile hayata geçirilen yardım projesinde katkısı bulunan çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek "Tüm pandemi sürecinde olduğu gibi tam kapanma sürecinde de halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. İhtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmak üzere ilk etapta 1500 adet erzak kolisi hazırladık. Bu erzak paketlerimize temel gıda maddelerinin yanısıra belediyemize ait arazilerden topladığımız zeytinlerden elde edilen zeytinyağı ve incirleri de koyduk. Halkın olanı halka dağıtıyoruz. Zor günleri el birliğiyle atlatacağız. Yalnız değilsin Germencik!" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler