Çerçioğlu: Büyükşehir emrinde başkanım

Çerçioğlu: Büyükşehir emrinde başkanım

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, makamına haciz gelen İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı ziyaret etti. Kaya’yı tebrik eden Çerçioğlu, “Siz bu kadar kısa sürede 12 milyon TL borç ödediniz. Sizi tebrik ediyorum. Büyükşehir emrinde

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı ve her iki partinin yöneticileri, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı makamında ziyaret ederek destek oldu.

 

12 MİLYON TL BORÇ ÖDEDİK

 

Görece geldikleri günden bugüne önceki yönetimden kalan borçlarla mücadele ettiklerini belirten Aytekin Kaya, “Görevdeyken belediyenin her şeyini satmışlar. Üstüne bir de 96 işçiyi işten çıkarmışlar. Bu 96 işçinin avukatı o dönemde belediyeye uğramazken şimdi her gün geliyor. Biz kendisine bugüne kadar 400 bin TL ödeme yaptık. Ama o buna rağmen aracımıza haciz işlemi uyguladı. Bende artık ödeme yapmadım. 11 aylık görev sürem boyunca çeşitli borçlardan dolayı 10 milyon 446 bin TL, kıdem tazminatları için ise 1 milyon 647 bin TL ödedik. Toplamda 12 milyon TL borç ödedik. Ve biz bu borçları sadece tasarruf yaparak ödedik” dedi.

 

BÜYÜŞEHİR’DEN TAM DESTEK

 

Her ilçe belediyesinin borcu olduğuna dikkat çeken Özlem Çerçioğlu ise, “AK Partili ve MHP’li belediyelerinde borçları var. Normalde seni tebrik etmeleri lazım. Birçok ilçe belediyesinin aksine 12 milyon TL borç ödemişsin. Böyle bir durumla karşılaşmak üzücü. Ama siz hiç canınızı sıkmayın başkanım, büyükşehir emrinde. Alt yapı, üst yapı ne istersen yaparız. Yapıyoruz da. Vatandaş kendilerini seçmeyince böyle yollarla huzursuzluk yaşatıyorlar. Halk bizim yanımızda” diye konuştu.

 

PLASTİK SANDALYEYE OTURDU

 

Programın ardından makam koltuğunu belediye önüne çıkaran Kaya, “Bana İncirliova halkına hizmet etmek için koltuk lazım değil. Alın koltuk sizin olsun. Bana plastik sandalye de yeter” dedi.

 

HABER: (İNAN GÜL) 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler