Çerçioğlu'ndan belgeli salvo

Çerçioğlu'ndan belgeli salvo

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun seçim vaatleri arasında yer alan kent trafiğini rahatlatacak hemzemin geçit ve battı-çıktılara Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından izin verilmediği meclis toplantısında bir kez daha ön plana çıktı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. Oturumu, Aydın BÜyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya Aydın BÜyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başkanlık etti.

'YİNE AYNI KONUDAN GOL YEDİ' 

Bütçe ve performans görüşmelerinin gerçekleştirildiği toplantıda tansiyon zaman zaman yükseldi. AK Partili Meclis Üyesi Neşe Menderes'in tartışma yaratan sözlerinin ardından söz alan Cumhur İttifakı Sözcüsü Mustafa Arı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na seçim vaatleri arasında yer alan 21 adet hemzemin geçit ve battı-çıktı tipi transit geçişleri hayata geçirmediğini hatırlattı.

Kamuoyunda da çokça ses uyandıran iddiaya yanıt Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'ndan geldi. Çerçioğlu, gerekli düzenleme için Karayolları Genel Müdürlüğü'ne (KGM) 2015 yılının Ağustos ayında başvuru yaptıklarını fakat 4 ay sonra gelen cevap ile onay almadıklarını söyledi.

Hemzemin geçit ve battı-çıktıların kendileri tarafından yapılacağını belirten KGM, aradan geçen 6 yılda konu hakkında herhangi bir proje başlatmadı. Çerçioğlu'nun sözleri belgeler ile de desteklendi.

whatsapp-image-2021-11-11-at-15-06-04.jpeg

whatsapp-image-2021-11-11-at-15-06-04-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler