CHP AYDIN İL ÖRGÜTÜ'NE '128 MİLYAR DOLAR NEREDE?' CEZASI

CHP AYDIN İL ÖRGÜTÜ'NE '128 MİLYAR DOLAR NEREDE?' CEZASI

Geçtiğimiz günlerde CHP Aydın İl Örgütü binasına asılan '128 milyar dolar nerede?' pankartı nedeniyle 427 lira para cezası kesildiği öğrenildi.

Ülke genelinde CHP tarafından hazırlanan “128 milyar dolar nerede?” afişlerine müdahaleler devam ederken olaylar Aydın'a da sıçradı. Kent genelinde CHP İl ve İlçe örgütüne ait binalara asılan pankartlar, gece geç saatlerde indirildi. Partinin CHP Efeler İlçe Örgütü'nün ardından bugün Aydın İl Örgütü'ne de 427 lira para cezası kesildiği öğrenildi. 

"BU CEZA BİZİM İÇİN ONURDUR"

Ceza tutanağının kendilerine bugün sabah saatlerinde ulaştığını söyleyen CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, kararların kendilerini yıldıramayacağını belirtti. Sorularını ve seslerini her platformdan duyurmaya devam edeceklerini belirten Dinç, "Değerli dostlar hepinizin bildiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak milletimizin vergileri ile devletimizin hazinesinde bulunan 128 Milyar Dolar’ın nereye buharlaşıp uçtuğunu Genel Başkanımız ve tüm CHP üyeleri soruyor. Ancak siyasi iktidar milletin parasının hesabını millete vermekten kaçıyor. Geçtiğimiz günlerde 128 Milyar Dolar Nerede pankartını Aydın İl Başkanlığımıza astığımız için bugün tarafıma Kabahatler Kanunu uyarınca idari para cezası kesilmiş ve ceza tarafıma tebliğ edilmiştir.

Bu ceza bizim için onurdur. Çünkü biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türk Milleti’nin hakkını bu siyasi İktidara yedirmeyeceğiz."
dedi.

175642924-10225654136605736-2893914213198589263-n.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler