CHP Aydın milletvekilleri mazbatasını aldı

CHP Aydın milletvekilleri mazbatasını aldı

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde CHP, Aydın'dan dört milletvekili çıkardı. Seçmenin oyları ile seçilen milletvekilleri bugün mazbatalarını aldı.

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonrası TBMM'de Aydın'ı temsil edecek CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, Süleyman Bülbül ve Evrim Karakoz yapılan törenle mazbatalarını aldı. Aydın Adliyesinde yapılan programa CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı’nın yanı sıra partinin farklı kademelerinde görev yapan çok sayıda kişi katıldı.

Mazbata töreninde konuşan CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, “Milletvekili arkadaşlarımızla beraber sahada güzel bir çalışma yaptığımızı düşünüyoruz. Bunun sonucunda Aydın’da üç olan milletvekili sayımızı dört yaptık.“ dedi.

“ÇİÇEĞİ BURNUNDA VEKİL OLARAK...”

CHP Aydın'da büyük destek görerek milletvekili seçilen Evrim Karakoz ise, “Ben çiçeği burnunda bir vekil olarak, sandığa giden Aydınlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İlk turdaki katılım oranını yükselteceğimize inanıyorum. Partimizin her kademesinde yer alan herkese teşekkür ediyorum. Millet İttifakı olarak Aydın’da gösterdiğimiz başarıyı tüm Türkiye’de yapacağız.” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler