CHP Aydın'da bir istifa daha: "Adaletsizlikleri ve ihanetleri parça parça anlatacağım"

CHP Aydın'da bir istifa daha: "Adaletsizlikleri ve ihanetleri parça parça anlatacağım"

CHP önceki dönem Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Yılmaz, dün sosyal medya hesabından partisinden istifa edeceğini duyurmuştu. Bugün ise kamuoyuna çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabından partisinden istifa ettiğini duyuran CHP önceki dönem Aydın İl Gençlik Kolları başkanı Yılmaz, “Emeğim ve itibarım ayaklar altına almaya çalışıldı” dedi. En büyük adaletsizliği kendi partimde yaşadım diyen Yılmaz, gerekli açıklamayı kamuoyuna ile paylaşacağını duyurdu.

Burak Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:



“2007 yılında üye olduğum Cumhuriyet Halk Partisinde Gençlik kolları il başkanlığı, il disiplin kurulu sekreterliği, örgüt ve örgüt yönetiminden sorumlu il başkan yardımcılığı görevinde bulundum. Aktif görevim olmadığı zamanlarda partinin bir neferi olarak canla başla çalıştım birçok kez yargılandım ve halen yargılanmaktayım.

Adaletsizliğe ve hukuksuzluğa karşı mücadele ederken en büyük haksızlığı ve hukuksuzluğu kendi partimde yaşadım. Emeğim ve itibarım ayaklar altına alınmaya çalışılmıştır, buna sessiz kalmamak ve gereken karşılığı vermek için partimden İSTİFA ediyorum.

Bugüne kadar yapılan bütün haksızlıkları, adaletsizlikleri ve ihanetleri parça parça kamuoyu ile paylaşacağım”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler