CHP Aydın'da parçalandı

CHP Aydın'da parçalandı

CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı, partilisi Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay hakkında zehir zemberek bir açıklama yaptı.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Yeni Asır Gazetesi’ne verdiği bir röportajda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında sarf ettiği sözlerin ardından CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı’dan sert bir açıklama geldi. Atay’ı kardeşine 3 müdürlük vermekle itham eden ve oğlu Eymen Atay’ın kulüp başkanlığına değinen Saatçı, partilisi olan Atay’ı şu sözlerle eleştirdi:

“Efeler Belediye Başkanımız Sn. Fatih Atay'ın Yeni Asır Gazetesi'nde yayınlanan haberine ilişkin basın açıklaması:

Bugün başta partimize, Genel Başkanımıza ve Belediye Başkanlarımıza iftira atmayı adet haline getiren bir gazetede Efeler Belediye Başkanımızın açıklamaları yer aldı.

Bu açıklamaları hem üzüntü hem şaşkınlık ile okudum. Partililiğini ev sahibiyim diyerek anlatan Sayın Atay'ın partimizi yandaş gazetelerin manşetlerinde küçük düşüren bu açıklamaları asla kabul etmiyorum.

Son günlerde yine bazı basın ve yayın organlarında çıkan haberlerde olduğu gibi parti değiştirmek için zemin hazırlıyor iddialarına bu açıklamaları adeta destekleyen sayın atayı kınıyorum.

Kardeşine 3 müdürlük vererek kamuoyunda gündem olan sayın Atay'ın unutmasın ki; Cumhuriyet Halk Partili gençlerin, kadınların, üyelerimizin ve Sayın Özlem Çerçioğlu'nun destek ve çabaları ile oturduğu koltuğun verdiği güçle yaptığı açıklamalar her bir partilimizin emeklerine, alın terine hakarettir, ihanettir.

Tarihimizin en önemli seçimine giderken il başkanlığı olarak İlçe belediye Başkanlarımıza verdiğimiz İlçe çalışma programlarında kendisine verilen Karacasu ve bozdoğan ilçerine; "neden uzak ilçeleri veriyorsun" diyerek sitem eden, daha sonrasında kendine verilen Çine ve Köşk ilçesine gitmediğini de hatırlatmak isterim.

Oğlunu kulüp başkanı yaparak kolunun uzandığı her yerde var olmak isteyen Sayın Atay, Efeler İlçe kongresini kazanamayacağını anladığı andan itibaren eleştirmeye başladı.

Sayın Atay; Cumhuriyet Halk Partisi Tüzük ile yönetilir. Tüzüğe aykırı bir şey var ise itiraz etseydiniz, kolunuzdan tutan mı vardı?

Değerli arkadaşlar, Cumhuriyet Halk Partisi bir ailedir. Eleştirir, tartışır ama kol kırılır yen içinde kalır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler