CHP Efeler'de Akosman Dönemi

CHP Efeler'de Akosman Dönemi

CHP Efeler Gençlik Kolları’nın olağan genel kurulunda başkanlığa Artuğ Akosman seçildi. Akosman, CHP’yi iktidara taşıyabilmek için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler Gençlik Kolları’nın seçimli olağan genel kurulu Yıldız Kenter – Şükran Güngör Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kongreye, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Barış Altıntaş, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, CHP Efeler Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

 

TEK HEDEFİMİZ CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMAK

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede, Divan Başkanlığına CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Yılmaz Tilki seçildi. 2018 – 2020 dönemine ilişkin çalışma raporunun okunarak, ibra edildiği toplantıda konuşan Akosman, “CHP Efeler Gençlik Kolları olarak temamız saygılıyız, mesajımız ise saygı olacak” diyen Akosman, “Ayrıca Cumhuriyet Halk Partili gençler olarak bizlerin çok büyük ve çok yakın olduğunu düşündüğümüz bir hedefimiz var. O da Türkiye’nin özgür, adaletli ve eşit yarınlara kavuşması, yani Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı. Bu hedefimiz doğrultusunda, iktidar rotamız doğrultusunda kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Yürümek yetmez, koşacağız” dedi.

 

2017’den beri başkanlık görevini sürdüren Mustafa Dinç’in aday olmadığı kongrede, tek liste halinde yapılan seçimler sonucunda Artuğ Akosman, CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanlığı koltuğuna oturdu.

 

Konuşmaların ardından gündemin seçim kısmına seçildi. Tek listeyle gerçekleştirilen seçimlerde CHP Efeler Gençlik Kolları’nın yeni başkanı Akosman oldu. Akosman’ın yönetiminde şu isimler yer aldı: “Alican Kaya, Sinem Özyeğin, Aysel Çoçgun, Burak Can, Hasan Yavuz, İrem Karasu, Kemal Hızlan, Oktay Şahin, Yiğit Talay, Yıldırım Beyazıt Ateş.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler