CHP Nazilli’de flaş istifa!

CHP Nazilli’de flaş istifa!

CHP Nazilli İlçe Başkanı Aslı Ökmen, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak görevinde istifa ettiğini kamuoyu ile paylaştı.

CHP Nazilli İlçe Başkanı Aslı Ökmen İlçe Başkanlığı görevğinden istifa etti. Geçtiğimiz ocak ayında göreve başlayan Ökmen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Ökmen, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Nazilli İlçe Başkanı olarak her daim bizleri zafere taşıyan yoldaki yol arkadaşlarımıza karşı sorumluluk bilincini korumaya çalıştım ve bu konuda hep çaba gösterdim. Aldığımız sorumluluk gereği liyakate, adalete ve bu yoldaki tüm değerlere inandım. Bu değerlere inanmış gibi yapan, kişisel çıkarlarını partimizin önüne koyan, tavır ve üslup anlamında dili kavga, tehdit ve iftiradan eksik olmayan kimseye eyvallah etmedim, etmeyeceğim de. Bugün itibari ile Nazilli İlçe Başkanlığı görevimden istifa ettiğimi belirtiyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti olan Cumhuriyetimiz ve Cumhuriyet Halk Partimizin izinde tüm gücümle koşmaya, çalışmaya devam edeceğimi beyan ediyorum. Hatalarımız ve eksiklerimiz oldu ise özür diliyorum. Saygılarımla."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler