CHP sessizliğini koruyor? İddialar gerçek mi, değil mi?

CHP sessizliğini koruyor? İddialar gerçek mi, değil mi?

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya, CHP'nin kendisine başkan yardımcılığı karşılığında adaylıktan çekilmeyi teklif ettiğini iddia etti. Çetinkaya'nın bu iddiasına CHP kanadından hala bir yalanlama gelmedi. 3 Meclis üyesinin de tekliften haberdar olmadığı öğrenildi. Gözler Tetik'e çevrildi ama onun da sesi soluğu çıkmıyor.

Memleket Partisi Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya, CHP yönetimi tarafından adaylıktan çekilmesi karşılığında kendisine Belediye Başkan Yardımcılığı teklif edildiğini açıkladı. Çetinkaya, CHP'liler tarafından oyları bölmekle de suçlandığını öne sürdü.
Memleket Partisi'ne geçmeden önce uzun yıllar CHP saflarında siyaset yapan Çetinkaya, üstelik bu teklifin kendisine 4 kez iletildiğini bildirdi.

MECLİS ÜYELERİNDEN HABERSİZ
Halen Nazilli Belediyesi'nin CHP'li Meclis üyeleri olan Kadir Mutlu, Hakkı Siber ve Fatih Pehlivan'ın Çetinkaya'ya yapılan tekliften haberdar olmadıkları öğrenildi.
Bu durumda gözler iddiaların odağındaki isim Ertuğrul Tetik'e çevrildi. Ancak CHP'nin Nazilli Belediye Başkan Adayı Tetik'in ağzını bıçak bile açmadı. İddiaları şu saate kadar ne yalanladı ne de doğruladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler