CHP’Lİ  ARICI, FENA FAKA BASTI

CHP’Lİ ARICI, FENA FAKA BASTI

Cumhuriyet Halk Partisi Koçarlı Belediye Başkan adayı Özgür Arıcı tepki çeken olaya imza attı. Arıcı, İYİ Parti Bodrum Belediye Başkanı adayının kendisi için yaptığı şarkıyı adeta gasp etti. Duruma tepki gösteren ve dava açacağın söyleyen Raşit Emin Süer, “Benim hakkımı yiyorsun” dedi.

Koçarlı’da yapılan anketlerde ezici bir mağlubiyet ile karşı karşıya kaldığı görülen CHP’li belediye başkan adayı Özgür Arıcı, bu sefer de başkasına ait olan bir seçim şarkısını gasp ederek kendisi için kullanınca olanlar oldu. İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Raşit Emin Süer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Arıcı’yı sert sözlerle eleştirdi.

“SABAHA KADAR EMEK VERDİĞİM BESTEYİ KALDIRIN”

Süer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir belediye başkan adayı olan Özgür Arıcı, kullandığınız seçim şarkısı telifleri ile beraber bana ait. Dolayısıyla benim seçim şarkımı televizyonlarda kullanamazsınız. Hak yemeye itiraz ediyor olmanız lazım. Bu milletin hakkını savunmak için geldiğiniz koltuklarda benim hakkımı yiyerek oturuyorsunuz. Şimdi avukatlarım tarafından sizlere telif atacağız ve konuyla ilgili dava da açacağız ama lütfen sizden rica ediyorum.

Benim sabaha kadar verdiğim emekleri besteleyip yazdığım o şarkıyı lütfen kaldırın. İYİ Partiye ait insanların kullanabileceği ve benim müsaade ettiğim dava arkadaşlarımın kullanabileceği bir şarkıdır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler