CHP'li Gökmen erken havlu attı 'İlgi göremeyince fake takipçi satın aldı'

CHP'li Gökmen erken havlu attı 'İlgi göremeyince fake takipçi satın aldı'

Sosyal medyada umduğu ilgiyi yakalayamayan CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen’in, ‘İnstagram’ hesabı için sahte takipçi satın aldığı ortaya çıktı. Gökmen’in sahte takipçi satın aldığının anlaşılmaması için kısa bir süre sonra hesabındaki takipçi listesini kapatmasıysa büyük dikkat uyandırdı.

31 Mart yerel seçimlerine iki hafta gibi kısa bir süre kalmışken sahada adayların birbirleri ile olan rekabeti de kıyasıya devam ediyor. Başkan adayları da rakiplerine oranla önde görünebilmek için farklı yöntemlere başvurmaya başladı. Bu konuda, sosyal medya hesaplarında son zamanlarda adayların sponsorlu paylaşımları sıklıkla göze çarparken, CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen’in ise takipçi satın alarak görünürlüğünü yükseltmeye çalışması yerel seçimlere kısa bir süre kala dikkat çekici bulundu.

SEÇMEN ARASINDA ALAY KONUSU OLDU

Gökmen’in, takipçi satın aldığı çok sayıdaki sahte hesap profiline ait uyruğun ağırlıklı olarak yurt dışından olduğu fark edildi. Çin ve Vietnam gibi yabancı ülkelerden takipçi satın alınması durumunun fark edilmesi üzerine çare olarak sosyal medya da takipçi listesini kapattı. Ancak yaşanan durum seçmenin dikkatinden kaçmadı
İncirliova’da yaşayan ve sosyal medyayı etkin kullanan vatandaşlar arasında, ücret karşılığında satın alınan sahte hesaplarla ‘İnstagram’ hesabındaki takipçisi sayısını 10 bine yükselttiği gözlemlenen Gökmen alay konusu olurken, oy sayısını artırma konusunda güçlük yaşayan Gökmen'in seçimleri büyük farkla kaybetmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler