CHP’li başkanlardan Ankara’da sürpriz ziyaret
Aydın’da siyasi kulisler yeniden hareketlendi. CHP’li Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı ve Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, Ankara’da AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş’ı ziyaret etti.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve üç ilçe belediye başkanının AK Parti’ye katılımının ardından kent siyasetinde yaşanan hareketlilik bir süre sessizliğe bürünmüştü.
Ancak CHP’li üç başkanın bu sürpriz ziyareti, yeniden dikkatleri Ankara’ya çevirdi.
Ziyareti sosyal medya hesabından duyuran Mustafa Savaş, paylaşımında, “Bozdoğan Belediye Başkanı Sayın Mustafa Galip Özel, Karacasu Belediye Başkanı Sayın Mustafa Büyükyapıcı ve Koçarlı Belediye Başkanı Sayın Özgür Arıcı’yı Gazi Meclisimizde misafir ettik. Nazik ziyaretleri için Sayın Başkanlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Ziyaretin içeriği hakkında resmi bir açıklama yapılmazken, görüşmenin siyasi kulislerde farklı yorumlara yol açtığı öğrenildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.