CHP'li Çankır'dan Ak Parti'li Özmen'e yanıt

CHP'li Çankır'dan Ak Parti'li Özmen'e yanıt

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen'in gündem hakkında yaptığı açıklamalarına yanıt verdi.

Çankır, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"AK Parti Aydın İl Başkanı Sayın Özmen gündemi değerlendirmiş. 

Görünen köy kılavuz istemez demiş atalarımız. Görünen o kadar gerçek varken göle bir parmak maya çalıp ya tutarsa gibi vatandaş ya inanırsa diye siyaset yapmaya devam ediyor İban hükümeti. 

En tepelerinden en aşağıya suçlamalarla, sorumluluklarını kabul etmemekle günü kurtarmaya çalışıyorlar.

Sayın başkandan beklentimiz gündemi değerlendirirken ekonomiden, hukuksuzluktan, yangınlardaki ihmalden, mülteci sorunundan, 5'li çetelerin silinen vergilerinden, işsizlikten, kadına şiddetten, gençlerin geleceğinin yok edilmesinden, her fırsatta millete iban verdiklerinden, yolsuzluklardan, yarattıkları yoksulluktan, Aydın'ın iktidar tarafından yatırım alamamasından bahsetmesiydi.

Hoş zaten neden bahsetsin ki. Türkiye'yi genel başkanları, trolleri gibi güllük gülistanlık göstermek zorundalar. Halkı kandırmak mecburiyetindeler. Yoksa o koltuklar gidecek ve geri dönülmez bir yola girecekler. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na yönelik yaptığı açıklamalar akla ziyan. Sayın başkan bir kez daha hatırlatmak isterim. Bu ülkede garip gurabaya, yoksula yardım için belediyelerimizin topladığı yardım paralarına hükümetiniz ya sizler el koydunuz. Sizler kendi siyasetinizi yoksulun bir akşam yemeğinden daha önemli gördünüz. Siyaseti garibanın yardımına göz dikecek kadar düşürdünüz. Ama 5'li çeteye gelince çatır çatır vergilerini sildiniz. Siz nelerden bahsediyorsunuz. Pazarlara git sayın başkan ama pazar saatlerinin sonlarına doğru git bak bakalım bir tabloya, bak bakalım bir insanlarımızın çaresizliğine. Birde saray ve saray ahalisinin şatafatına bak. Hangisi daha önemli sizin için sizler için sarayın huzuru mu, milletin huzuru mu? 

Avrupa huzur kaçmasın diye para karşılığı mülteci alıyoruz. Avrupadan Türkiye mülteci konusunda çok önemli bir tampon bölge diyerek açıklama yapıyor. Bu sizin itibarınız. Geçmişi destanlarla dolu anlı şanlı Türkiye Cumhuriyeti'ni düşürdüğünüz hale bir bakın. 

Artık çıkarın at gözlüğünü. Sarayın penceresinden bakmayı bırakın. Elinizi vicdanınıza koyun. Kuşadası sorunu yaygara yapıp asılsız ve yalan açıklamalar ile yayanda sizsiniz şimdi turistlerin gelmesini isteyende sizsiniz. Bu mudur samimiyet. Bu mudur kenti düşünmek. Olmaz sayın Özmen olmaz. Bu iş böyle olmaz. Samimiyetinizin yönü Ankara olmasın. Aydın olsun. 

19 yıllık devlet tecrübenizde bile Cumhuriyet Halk Partilileri suçlamak için bile genel başkanınız promter kullanıyor. Sizinki tecrübe değil, alışkanlık vazgeçemediğiniz alışkanlıklarınız. Siz koltuğa, saraya, satafata, lükse alışmışsınız. Sizin alışmadığınız ise gözlerini kör eden bu lüks hayat içerisinde vatandaşın çığlıkları. Hatta öyle ki vatandaşın birisi biraz fazla bağırsa, eleştirse hop gözaltı. Yani diyeceğim o ki siz bu millete layık olamadınız. 

Genel seçimlerde beklentinizi bence o kadar yüksek tutmayın. Kendi seçmeninizi de kandırmayın. Tek bir gerçek var ki oda artık bu koltuklardaki son günleriniz. Siz o makamlara halkın emaneti gibi bakmadınız sahibi gibi davrandınız. Ama unutmayın bu millet öyle bir millettir ki hakkı olanı eninde sonunda alır. Ne hak yer nede hakkını yedirir. O yüzden size nacizane tavsiyem vicdanınızın sesini dinleyin ama sakın ha bizim vicdanımız rahat diye de vicdanınızı bile kandırmaya kalkmayın."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler