CHP'li gençlerden anlamlı kampanya

CHP'li gençlerden anlamlı kampanya

CHP Efeler Gençlik Kolları üyeleri sokak hayvanları için kampanya başlattı.

Corona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirlerle birlikte insanların evlerinden dışarı çıkmamaları sokak hayvanlarını olumsuz etkiledi. Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Gençlik Kolları üyeleri 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde başlattıkları kampanya ile birlikte sokak hayvanlarına sahip çıktı. CHP’li gençlerin sosyal medyadan başlattıkları “Sokakta Dostlarımız Var Bir KapMama Bir Kap Su da Sen Ver” kampanyası kısa sürede yüzlerce etkileşim aldı.

 

Başlattıkları kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman “Bir süredir arkadaşlarımızla birlikte akşamları sokak hayvanlarını beslemek için dışarı çıkıyoruz. Kendi imkanlarımızla aldığımız mamalarla ulaşabildiğimiz kadar sokak hayvanına bir kap mama bir kap su uzatıyoruz. Yaptığımız bu güzel işi sosyal medyadan başlattığımız kampanya ile tüm Aydın’a yaymak istedik.

 

İmkanı olanlar bizimle birlikte beslemeye katılabilirler ya da aldıkları mamaları bizim aracılığımızla sokak hayvanlarına ulaştırabilirler.” İfadelerini kullandı.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler