CHP'Lİ TEZCAN'DAN ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI

CHP'Lİ TEZCAN'DAN ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, gündeme dair bir takım açıklamada bulundu. Tezcan, vatandaşın sandığa gitmek istediğini dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, ilçe ziyaretlerinin ardından CHP Aydın İl Binası'nda birtakım açıklamada bulundu. Vatandaş ve esnafla bir araya geldiğini dile getiren Tezcan, vatandaşın gündeminde ekonomi olduğunu söyledi. Etkinlikte CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç ile partililerde yer aldı. 

"HALK 'ÇÖZÜM SANDIKTA' DİYOR"

İlçe ziyaretlerinde vatandaşların iktidardan yana şikayetlerini dinlediklerini dile getiren Tezcan, Aydınlıların çözümü sandıkta arayacağını söylediğini belirtti. "Pazar çantasını dolduramayacak hale gelen vatandaş önüne sandık istiyor" diyen Tezcan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Pazarları gezdik, esnaflarımızı gezdik, sokakta vatandaşlarımızla birebir temas kurduk. Vatandaşlarımızın beklentilerini, düşüncelerini, isteklerini aldık. Türkiye'nin genel tablosu ile ilgili sürecin Aydın'da nasıl yaşandığını yakından gördük. Pazarı, çarşıyı, çiftçiyi gezdiğimizde gerçekten vatandaşın durumunun çok büyük sıkıntı içerisinde olduğunu tespit ettik. Vatandaş hükümetin kendilerine bir şey veremeyeceğini anlamış. Tek bir beklentisi var sandık. Ben vatandaşın bu çağrısına, talebine karşı hiçbir iktidarın uzun süre dayanabileceğine ihtimal vermiyorum. Belli ki Türkiye, önümüzdeki dönem, vatandaştan sel gibi akıp gelen talep üzerinden önemli bir dönüşümü yaşayacak. Yani halk çözümü biliyor, halk diyor ki, 'Çözüm sandıkta.' Çözüm Ankara'da, hükümette değil, sarayda değil, çözüm sandıkta. Vatandaşımızın çarşıda, pazarda duyduğumuz sesi bu. Aydın çalışmalarımızdan çıkan en önemli mesaj bu."

"SULAMA SORUNU İLK DEFA ORTAYA ÇIKMADI"

Aydın'da barajların doluluk oranlarında görülen azalma nedeniyle alınan tasarruf kararını da eleştiren Tezcan, aynı sorunun 2007 ve 2017'de de ortaya çıktığını ve Akçay deresinin kullanılması ile sorunun aşıldığını hatırlattı. Aydınlı birçok çiftçinin yaşananlar karşısında mağdur durumda olduğunu belirten Tezcan, "Çiftçi mahsul tarlada yanacak diye dert yanıyor. Halktan dinlediğimiz kadarıyla Akçay’ın suyu boşa akıyor. Bunun yanında sulamanın başındakiler bölgeyi ve dertleri bilmiyor. Sulama birliklerine tayin edilen memurlar da bu işi bilmiyor. Çiftçiye 2 kat su verip 8 kat su parası alacaklarmış. Devletin sen ne yaparsan yap ben 2 kat su vereceğim deme şansı yok" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler