Çiğ köftenin lezzeti mi fiyatı mı cezbediyor?

Çiğ köftenin lezzeti mi fiyatı mı cezbediyor?

Türkiye’de en çok tüketilen yiyecekler arasında yer alan çiğ köfte, fiyatı ve lezzeti ile vatandaşların vazgeçilmezleri arasında yer almaya devam ediyor.

(HABER: Berna AYDIN)

Efeler ilçesinde arkadaşlarının eğitim masraflarına yardımcı olmak için 3 yıl önce bu sektöre girdiğini belirten 22 yaşındaki Murat Akbulut, “Çok samimi olduğum üç tane çocukluk arkadaşım var. Üçü de üniversiteyi burada kazandılar. Ben ise çalışma hayatını tercih ettim. Hem onların yanına gelmek istedim hem de onlar okurken maddi destek sağlayabilmek için bu yola başvurdum.” dedi.

“ZAMLAR HERKESİ MAĞDUR EDİYOR”

Çeşitli kalemlere gelen zamlardan kendisinin de çok fazla etkilendiğini söyleyen Akbulut, “Eskiden örnek veriyorum bin liraya doldurduğum tezgahımı şimdi üç bin liraya dolduruyorum. Her şey pahalandı. Zamlar hepimizi mağdur ediyor. Kazançla, gider şu anda ters orantıda.” ifadelerini kullandı.

“ÖĞRENCİ DOSTU LEZZET”

Çiğ köftenin çok fazla tercih edildiğini dile getiren Akbulut, “Aydın’ın öğrenci kenti olması sebebiyle çiğ köfte çok fazla tercih ediliyor. Fiyatının da diğer gıda ürünlerine oranla daha uygun olması da tercih edilme sebepleri arasında. Hem lezzetli, hem uygun fiyatlı tam bir öğrenci dostu. Doğu Gazi bölgesinin en iyisi olduğumuzu düşünüyoruz. Bu yüzden çok fazla tercih ediliyoruz.” dedi.

1.jpg

“SOSYALLİK YOK”

Çiğ köfte işletmesini açmasının ardından sosyal hayatının kısıtlandığına da vurgu yapan Akbulut, “Sabah erken saatlerde gelip, gece geç saatlerde çıkıyoruz. Müşterilere daha iyi hizmet verebilmek onları memnun etmek birinci görevimiz. Sabah saat 11’de başlıyorum sabaha karşı saat 6’ya kadar açık tutuyorum dükkânı. Haliyle hiçbir sosyal hayatım olmuyor” diye konuştu.

2.jpg

“ÜRÜNLERİMİZ GÜNLÜK OLARAK GELİYOR”

Ürünlerin günlük olarak gelip, günlük olarak tüketildiğini ve buna önem verdiklerini dile getiren Akbulut, “Ürünlerimiz günlük, taze olarak geliyor. Günlük tüketimi daha uygun buluyoruz. Ayranlarımız da süt ürünü olduğu için 3-4 gün içerisinde tüketmeye çalışıyoruz. Zaten yoğun bir yer olduğundan dolayı ürünlerimiz çok çabuk tükeniyor. Şuanda tek çiğ köfte dürüm 30 lira. Bu fiyat piyasanın altında” dedi.

5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler