İlklerin Başkanı Atay’dan bir ilk daha

İlklerin Başkanı Atay’dan bir ilk daha

1. Efeler kitap günleri başlıyor

Efeler Belediyesi’nin düzenlediği kentin ilk kitap fuarı başlıyor. “1. Efeler Kitap Günleri” usta yazarlar Ahmet Ümit ve Ayşe Kulin’in katılımıyla kapılarını açacak.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, ilçenin kültür-sanat yaşamına farklı bir boyut kazandırıyor. 29 Eylül-8 Ekim tarihleri arasında Pınarbaşı Mesire Alanı’nda Efeler halkı edebiyatın zengin dünyasıyla bir araya geliyor. 90 yayınevinin stant kuracağı 1. Efeler Kitap Günleri’nde Ayşe Kulin, Ahmet Ümit, Ataol Behramoğlu, Ahmet Telli ve Sunay Akın, Nilgün Ilgaz, Sedef Kabaş, İlhan Şeşen ve Saygı Öztürk gibi farklı alanlarda kıymetli isimler yer alacak. Fuar boyunca 100 yazar; imza günleri, söyleşiler ve çeşitli etkinliklerle Efeler’e kitapların eşsiz dünyasında 10 gün yaşatacak.

BAŞKAN ATAY: “KİTAPSEVERLER İÇİN EŞSİZ OLACAK”

Kitapseverleri doğayla bütünleştirecek olan “1.Efeler Kitap Günleri” hakkında konuşan Başkan Mehmet Fatih Atay, “Efeler’i ‘Marka Kent’ yapmak için mesai arkadaşlarımla birlikte çok çaba sarf ediyoruz. Hizmete açtığımız her projede sizlerin hayatını her açıdan daha konforlu bir hale getirmek için çalışıyoruz. 1. Efeler Kitap Günleri’nde birbirinden kıymetli 100 usta yazarı kentimizde ağırlayacağız. Kitapseverler için eşsiz bir süreç olacak. Bu anlamlı etkinlikte sizlerle birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyacağız. Tüm bilgi kâşiflerini kitap günlerimize davet ediyorum” diye konuştu.

FUARDA NELER OLACAK?

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Ahmet Ümit, Ayşe Kulin’in katılımıyla 29 Eylül saat 15.00’te açılacak fuarın ilk gün programında; Ahmet Ümit, Ayşe Kulin ve Özlem Şahin saat 16.00’da kitapseverlere imza dağıtacak. Şair Ahmet Telli de saat 17.00’de “Şiir Dinletisi” adlı söyleşiyi gerçekleştirecek.

Fuarın 2’nci günü Gazeteci-yazar Kürşat Başar saat 15.00’te “Sanat ve Edebiyat”, Mustafa Balbay saat 16.00’da “Cumhuriyet: Yüzyıllık Destan”, Mine Kırıkkanat 17.00’de “Türkiye’nin Geleceği” isimli söyleşileriyle düşüncelerini paylaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler