CUMHUR İTTİFAKI ÜYELERİNİN SÖZ İSYANI

CUMHUR İTTİFAKI ÜYELERİNİN SÖZ İSYANI

Gergin geçen Aydın Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. oturumunun ardından Cumhur İttifakı üyeleri kendilerine söz verilmemesinden yakındı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. oturumu bugün 14:00'da Efeler ilçesinde bulunan Şükran Güngör - Yıldız Kenter Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Meclis gündeminde bulunan "Kadın" temalı heykel yarışması nediyle meclis üyeleri arasında çıkan tartışma gündem olmuştu. 

"BİZE NİYE SÖZ VERİLMEDİ"

Meclis toplantısının sona ermesinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Hatice Üzer Çakar, "Kendi grubumuzda iki tane kadın meclis üyesi var. Biri ben diğeri Neşe Menderes hanım. Burada grup sözcüsü arkadaşımızın fikir ve önerisi komisyonda tartışılıp buraya geldi. Aydınımızda iz bırakmış kadınlarımızdan birinin heykeli yapılsın diye örnek verdi. Fakat burada sayın belediye başkanımız ve söz verdiği diğer meclis üyeleri durumu provake ederek kadın üzerinden bizim siyaset yaptığımızı kamuoyuna bildirdi. 

Ancak ben bir kadın olarak, Türk kadını olarak ve burada seçilmiş bir üye olarak bunu kabul etmem mümkün değil. Kendileri bunu çarpıtarak burada oylamaya sunup özellikle kadın olarak bana söz vermemesi ne kadar doğru olabilir. Buranın çok demokratik bir ortam olduğunu söylüyorlar. Hani nerede demokrasi. O söylenen sözlere katılmıyorum. Kadına en çok değeri veren biziz. O yüzden istediği kişilere söz verdi. Kendi adıma kınıyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler