AYDINLI VEKİL ÖLÜMDEN DÖNDÜ

AYDINLI VEKİL ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Ağrıları sebebiyle Ankara'da hastaneye giden İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin'in zehirlenmesi nedeniyle acil olarak ameliyata alındığı öğrenildi.

Geçtiğimiz Pazar günü ağrı şikayetleri nedeniyle Ankara'da bulunan özel bir hastaneye giden İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin'in acil olarak ameliyata alındığı öğrenildi. Sezgin'in zehirlenme tehlikesi atlattığı ve bu nedenle alındığı ameliyatının iyi geçtiği, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

"ACİL ŞİFALAR DİLERİM"

Konu hakkında kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, Sezgin'e iyi dileklerini iletti. Alak, "İYİ Parti Aydın Milletvekilimiz Sayın Aydın Adnan Sezgin pazar günü ağrı şikayetleri nedeniyle Ankara Acıbadem Hastanesi Acil Servis Ünitesine müracaat etmiş ve acil olarak ameliyata alınmıştır. Zehirlenme tehlikesi atlatan ve sağlık durumu daha iyi olan Sayın vekilimize İYİ Parti İncirliova İlçe Teşkilatı olarak geçmiş olsun dileklerimizle birlikte acil şifalar dileriz. Sayın vekilimizi Aydın siyasetinde esnaf ve çiftçilerimizin selamlarını ilettik. Ankara Acıbadem Hastanesi Gastroentroloji Ünitesinde tedavi gören Aydın Adnan Sezgin vekilimize acil şifalar diliyor ve sıhhat dolu yaşamına kavuşmasını diliyoruz. Aydın ilimizin sorunlarını TBMM genel kurulu meclis kürsüsünden dile getiren değerli vekilimizin tekrar kürsüden Aydınımızın gür sesi olacağı sağlıklı günlerini görmek istiyoruz." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler