Cumhur İttifakı'ndan görkemli tanıtım

Cumhur İttifakı'ndan görkemli tanıtım

Aydın’da AK Parti ilçe belediye başkan adayları düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

HABER: (Berna AYDIN)

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Cumhur İttifakı'nın 17 ilçe başkan adayları tek tek tanıtıldı. Aday tanıtım toplantısına; AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Aydın Milletvekilleri Seda Sarıbaş, Ömer Özmen, MKYK Üyesi Umut Tuncer, AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, parti teşkilatları ve başkan adayları katılım sağladı.

7.jpg

Açılış konuşmasını AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten gerçekleştirdikten sonra sahneye Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş çıktı. Savaş adaylara tek tek başarılar dileyerek Cumhur İttifakı olarak da birliktelik mesajı verdi.

3.jpg

Konuşmaların ardından ilçe adayları tek tek sahneye çağırılarak birlikte fotoğraf verildi.

2.jpg

"OMUZ OMUZA AYDIN'I KURTARACAĞIZ"

Toplantıda partililere seslenen AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, "Doğup büyüdüğüm topraklar olan Aydın'ın 2015 yılından bugüne kadar TBMM'de temsil etmenin onur ve gururunu yaşadım. Memleketimin her köşesinde izler bıraktığım Efeler diyarı Aydın'ımızın adayı olmaktan onur ve heyecan duyuyorum. Aydın attığımız her adımda ilham kaynağımız oldu. Bu topraklar değerli ve tarihinden ve güzel çoğrafyasından alıyor. Yeni bir sayfa açmak için gün sayıyoruz. Hazırız ve kararlıyız. Belediyecilik bizim işimiz, AK Parti'nin işidir. Yeni bir zafer için yola çıktık. Sayın cumhurbaşkanımızın 1994 yılında İstanbul'da uyguladığı belediyecilik markalaşmıştır. Yerel yönetimlerdeki yüksek başarımızın sırrı budur.

Cumhur İttifakı'nın derdi milletinin bekası olan bir ittifaktır. Milli ve beraberlik duygusuyla yanımızda duran Devlet Bahçeli ve MHPli kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Her zaman şunu söyledim, kalkınma yerelden başlar. Yerel yönetimlerde eksiklikler olduğu sürece topyekün kalkınma olmuyor. Geçtiğimiz 15 yıllık süreçte bunu yaşadık. Şehrimiz her geçen gün kendinden kaybeden bir şehir oldu.

Komşu illerimiz ilerlerken Aydın kendi kabuğunu bir türlü kıramadı. 15 yılda bu şehirde ne değişti? birlikte düşünelim bu kadar trafik otopark ulaşım konusunda çektiği eziyet, su faturaları normal mi? Size söz veriyorum birlikte el ele omuz omuza vererek Aydınımızı bu kaderinden kurtaracağız. Benim kavgam da sevdam da Aydın.

Bu şehir hepimizin ve bizlere emanet. Güzel Aydın'ımızın yerel yönetim açısından kayıp 15 yılını telafi edeceğiz. Amacımız Aydın'ı hakettiği hizmetlere tanıştırmaktır. Hiç kimseyi dışarıda bırakmadan yerelde Aydın'ı zirveye çıkaracağız. Her alanda Aydın'ı öne çıkararak bölgenin en iyisi yapacağız" diye konuştu.

8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler