Özcan ve Ergüler tek yumruk oldu: "Kazanan AK Parti olacak"

Özcan ve Ergüler tek yumruk oldu: "Kazanan AK Parti olacak"

AK Parti'de aday gösterilmeyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile aday gösterilen Esat Ergüler, aday tanıtım toplantısı öncesi bir araya geldi. Özcan, Ergüler'e tam destek sözü verdi.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan Aday Tanıtım Toplantısı öncesi karşılaşan ikili, birbirlerine sarılarak örnek hareket sergiledi.

img-20240204-wa0010-002.jpg

"LAYIKIYLA HİZMET ETTİ"

Özcan'ın başkanlık dönemi boyunca güzel hizmetlere imza attığını belirten Ergüler, "Bu bir hizmet yarışıdır. Kardeşimden bu bayrağı devraldığım için mutluyum. Kürşat başkanıma teşekkür ediyorum. Layıkıyla hizmet etti. Biz yine onunla beraber omuz omuza yürüyeceğiz. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Bana büyük vefa gösterdi" dedi.

img-20240204-wa0009.jpg

"AK Parti belediyeciliği Nazilli'de devam edecek"

Ergüler'e tam destek sözü veren Özcan, "Biz hala abimizin aldığı masa ve koltuklarla hizmet ediyoruz. Çok kalıcı eserleri var Nazilli'de. Biz zor bir dönemde belediye başkanlığı yaptık. Pandemi, yangınlar ve acı deprem dönemleri yaşadık. Ama her şeye rağmen arkadaşlarımız ile mücadele ettik. İnşallah abimizle Nazilli'de AK Parti belediyeciliği devam edecekdir. Ben elimden ne geliyorsa destek olmaya devam edeceğim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler