Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir Koçarlı hazırlıyoruz

Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir Koçarlı hazırlıyoruz

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu ve Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Koçarlı'da gerçekleştirilen spor yatırımları hakkında bilgi verdi.

Koçarlı'da yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Koçarlı Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen ve tamamlanmasıyla kentin ilk halı sahası olacak olan dev tesiste çalışmalar sürüyor. Bugün sabah saatlerinde proje alanına giderek incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli, kent genelinde gerçekleştirilen spor yatırımları hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

"YATIRIMLARIN MALİYETİ 5 MİLYONU BULDU"

Kent genelinde çalışmaları devam eden spor tesislerinin 1 ay içerisinde hizmete girmesini amaçladıklarını söyleyen Fillikçioğlu, toplam yatırımın 5 milyon liraya yakın olduğunu söyledi. Fillikçioğlu, "Bağarası yolu üzerindeki alanımızda biri kapalı olmak üzere 2 adet halı saha çalışmalarımız devam ediyor. İlçe genelinde de diğer spor komplekslerimizin çalışmaları aralıksız sürüyor. Yaklaşık 1 ay içerisinde bunların hizmete girmesini planlıyoruz. İlçe genelindeki yatırımlarımızın da toplam maliyeti ortalama 5 milyonu buldu. İl Müdürlüğü olarak 17 ilçemizde de bu sezon yatırımlarımız devam edecek" dedi.

Sporun çocuklar ve gençler için öneminden bahseden Kaymakam Tepeli ise "Spor bizim için çok önemli. Günümüzde çocuklarımızın da telefon, tablet bağımlısı olmuş durumda. Çocuklarımızı da sosyalleştirmek adına da spor çok önemli. Koçarlımız bu konuda örnek olacak bir ilçemiz olacak. Yatırımların ilçemize hayırlı olsun" diye konuştu.

"KOÇARLI'YA NE YAPSAK AZ"

Koçarlı'da gerçekleştirilecek yatırımların hız kesmeden devam edeceğini söyleyen Başkan Kaplan, "Koçarlımız ilk halı sahasına kavuşuyor. Önceleri bölgenin gençleri çevre ilçelere gidiyordu ama artık kentimize yapılan yatırımlarımız ile Koçarlı sporun merkezi olacak. Her zaman söylüyorum Koçarlı için ne yapsak azdır. Koçarlı’da eski ve hasar görmüş olan tüm kurumsal alanları yıkıp yeniden yapacağız. Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir Koçarlı’yı hazırlıyoruz. İnşallah buradaki hizmetlerimiz de diğer 16 ilçemize de örnek olacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler