Çuval Çuval Zeytin Çaldılar

Çuval Çuval Zeytin Çaldılar

Aydın’da 102 çuval içerisindeki toplam 5 ton zeytini çalan 5 şüpheli kıskıvrak yakalandı.

Olay, önceki gün Aydın’ın Koçarlı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.U., Y.N ve S.N yaklaşık 68 çuval zeytin topladı. Bir sonraki gün çuvalları bulamayan vatandaşlar durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

 

İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, çevrede bulunan tüm kameraların incelemesi sonucu, 09 HP 441 plakalı aracın gece geç saatlerde 2 kez Çakırbeyli Mahallesine giriş çıkış yapması ve araç üstünde zeytin çuvallarının bulunmasından yola çıkılarak sürücünün S.T. olduğunu tespit etti.

 

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan ve suçunu itiraf eden S.T., ifadesinde zeytin hırsızlığı olayını İ.E., M.Ş. ve E.A. isimli şüphelilerle birlikte gerçekleştirdiğini söyledi. Şüpheliler ikamet adreslerinden yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan tahkikatın derinleştirilmesinin ardından S.T’nin, Evsekler Mahallesi’nde meydana gelen 34 çuval zeytinin çalınması olayını da akrabası olduğu öğrenilen A.E. ile birlikte gerçekleştirdiği belirlendi. A.E. de aynı gün yakalanarak gözaltına alındı.

 

Gözaltına alınan 5 şüpheli Aydın Adliyesine sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler