DEMİRCİ KENDİ BAŞARISIZLIĞINI ÖRTMEK İÇİN CHP’YE ÇAMUR ATTI

DEMİRCİ KENDİ BAŞARISIZLIĞINI ÖRTMEK İÇİN CHP’YE ÇAMUR ATTI

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, yaptığı açıklamalarla kendi başarısızlığını örtmek için, Millet İttifakı'nın birlikteliğine gölge düşürdü.

Göreve geldiği günden bu yana siyaset arenasında pasif kalmasıyla parti içinde ve sokakta sık sık eleştirilen İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, kendini gündemde tutabilmek adına Millet İttifakı ortağı CHP'yi suçladı. 

"ÇERÇİOĞLU'NU EL ALTINDAN TEHDİT ETTİ" 

Yerel seçimlerde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yüzde 15 ile destek verdiklerini belirten Demirci, "Özlem Çerçioğlu İYİ Parti tabanını memnun etmezse kazanma şansı sıfır. Aydın’da %15 kitle kendisine destek verdi. Konu AK Parti’ye kaptırmamak için biz CHP’li değiliz, bunun değerinin bilinmesi lazım. Bizim 55 tane meclis üyemiz var ki tane Nazilli ve İncirliova belediyelerimiz var. Bizim içimizde çok değerli meclis üyeleri var bu adamlar şimdi şunu söylüyor, bizi idare ediyorlar maçı idare ediyorlar diyorlar. Mantık şu, ben kendilerine de söyledim Sayın Özlem Çerçioğlu’na söyledim. Bizde okkalı kadrolar var. Kurumsal kadroda oluştu görev verin dedim. Eğer önümüzdeki seçimlerde sayın Özlem Çerçioğlu, İYİ Parti’nin tabanını hoşnut etmez ise seçilme şansı sıfırdır. İYİ Parti tabanı gidişattan hiç memnun değil. Ve Aydın ilinde felakete doğru gidiyoruz 80 bin fark çok çabuk kapanır’’ dedi.

"İŞ UĞRUNA İTTİFAKI BOZACAK" 

Demirci'nin 'Bize iş verin, kadro verin' demesi Millet İttifakı tabanında tepkilere neden oldu. Bazı üyeler Demirci'nin çıkarları için ittifak ruhuna zarar verdiğini savundu. Özlem Çerçioğlu'nun sık sık ittifak ortaklarıyla bir araya geldiğini ve makamında ağırladığına da dikkat çeken üyeler, "Daha partimiz için sahaya çıkıp tek oy istemeyen birisi şimdi kalkmış kendini gündeme getirebilmek adına ittifak ortaklarımızı suçluyor. Genel Başkanımız Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyük bir özveriyle koruduğu ittifaka gölge düşürmeye çalışıyor" yorumunda bulundu. 

"BAŞARISIZLIĞINI ÖRTMEK İÇİN ÇERÇİOĞLU'NUN ADINI KULLANMA"

Özlem Çerçioğlu'nun kendisini görevden aldırmaya çalıştığını öne süren Demirci'ye yine kendi tabanından tepki geldi. Kendi başarısızlığını örtmek adına Özlem Çerçioğlu'nu suçladığını öne süren üyeler, "Göreve geldiğin günden bu yana kaç üye yapabildin..? İlçe teşkilatlarından kaç tanesi aktif siyaset yapıyor..? Bugün sokağa çıktığında kaç kişi senin İYİ Parti İl Başkanı olduğunu biliyor..? Kendi içimizde beni görevden aldırmaya çalışanlar var diyorsun, ama çıkıp tek tek isim veremiyorsun. Sonra da Özlem Çerçioğlu beni görevden aldırmaya çalışıyor diyorsun. Biz Millet İttifakı olarak bağımızı daha da güçlendirdikçe, sen yıpratıyorsun. Genel Merkez senin bu tavrını görüyordur ve kısa zamanda gereken uyarıyı yapacaktır sayın başkan" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler