Didim amfi tiyatro yükselmeye devam ediyor

Didim amfi tiyatro yükselmeye devam ediyor

Didim Belediyesi tarafından yapılan, bölgenin yeni kültür-sanat merkezi konumuna sahip olacak Didim Amfitiyatro’da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın vizyon projeleri arasında yer alan ve 4000 kişi kapasitesi ile içerisinde otopark, restoran, cep sineması, çok amaçlı salonları barındırıcak olan Amfitiyatro, Didim 2. Koy'da yükseliyor.

Milet Antik Kenti'nden ilham alınarak mimarisi oluşturulan Didim Amfitiyatro'da ilk konser  2022 Haziran ayında organize edilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Yerel Seçimlerde vaat ettiğimiz büyük projelerden birisi olan Didim Amfitiyatro'yu Ülkemizin önemli turizm kentleri arasında olan ilçemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Kentimizi kültür – sanatın yeni merkezi olarak konumlandırdık. Bu kapsamda, yakın zamanda açılacak Didim Gençlik Merkezi, inşaatına başlanacak olan Didim Kültür Merkezi ve 2022 Haziran ayında ilk konseriyle görücüye çıkacak Didim Amfitiyatro projelerimiz oldukça önemli. Ayrıca kentimize özgün festivaller de Kültür-Sanat Kenti Didim yaklaşımımıza uygun şekilde organize ediliyor.” ifadelerini kullandı.


1-6-004.jpg


1-1-4.jpg


1-2-5.jpg


1-10-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler