Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’dan teşekkür mesajı

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’dan teşekkür mesajı

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, kendisine düzenlenen saldırının ardından yanında olan vatandaşlara ve saldırganları hızla yakalayan ekiplere teşekkür etti.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a ve şahsi avukatına 14 Haziran Pazartesi günü düzenlenen beyzbol sopalı saldırı Türkiye gündemine bomba gibi düştü. İlçede bulunan bir otel işletmecisi tarafından organize edildiği anlaşılan saldırının Atabay'ın burnu kırıldı, saldırganlardan 3'ü ise tutuklandı.

Olayın ardından birçok siyasetçi Atabay'ı ziyaret ederek, on binlerce vatandaş ise sosyal medyadan yayınladığı mesajlar ile düzenlenen saldırıyı kınadı. Başkan Atabay, bugün yaptığı açıklama ile süreç boyunca desteğini eksik etmeyen vatandaşlara, siyasetçilere, polis ve sağlık ekiplerine teşekkür etti.

Atabay açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"14 Haziran gecesi misafirlerimle yemek yerken tarafıma yapılan saldırıyla ilgi olarak başta Didim halkı olmak üzere, saldırı sonrası acil müdahalede bulunup görevimize dönmemizi sağlayan Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin, Didim Devlet Hastanesi'nin ve Didim Batı Tıp Merkezi’nin değerli sağlık çalışanlarına, failleri hızla yakalayıp adalete teslim eden Didim Kaymakamımız Halil Avşar'a ve Emniyet mensuplarımıza, yurdumuzun her köşesinden destek mesajlarını ileten tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler