Didim Belediye Başkanı Atabay'a Beyzbol sopalı saldırı

Didim Belediye Başkanı Atabay'a Beyzbol sopalı saldırı

Didim Belediye Başkanı ve şahsi avukatını gece saatlerinde bir grup tarafından saldırı düzenlendi. Olayda yaralanan Atabay'ın ve avukatının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve şahsi avukatı D-Marin Didim Marina'da bulunan bir işletmede kahve içtiği sırada saldırıya uğradı. Bir süredir kafede bulunan Atabay'a ve misafirine,  yaşlı bir kişinin restorana girmesin hemen ardından 4 kişi saldırdı. Beyzbol sopaları ile işletmeye giren grubun Atabay'a ve avukatına saldırdığını gören garsonların müdahalesi üzerine saldırganlar olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edilirken, Didim Belediyesi personelleri de Atabay'ı yalnız bırakmadı. Başkan Atabay ve avukatı, ağlık kontrolü ve darp raporu için ilçedeki özel bir hastaneye götürüldü. Buradaki kontrollerin ardından Atabay'ın ve avukatının kendi imkanlarıyla ADÜ Tıp fakültesine kontrol amaçlı gittikleri öğrenildi.

Olayın ardından işyerinin güvenlik kameralarını inceleyen emniyet güçleri, saldırganlardan 3'ünü kıskıvrak yakaladı. Diğer saldırganların yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Olayın ardından Didim Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; "Dün akşam 23.30 sularında, Didim Belediye Başkanımız Ahmet Deniz Atabay ve misafirlerine aniden haince bir saldırı düzenlenmiştir.

Didim Marina'da eli sopalı kalabalık bir grubun aşağılık saldırısına maruz kalan Ahmet Deniz Atabay ve misafirlerinin durumlarında aciliyet bulunmamaktadır. Didim halkı bu saldırının hangi rant çetesi tarafından yapıldığını çok iyi bilmektedir. Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi görevlisi bir belediye başkanına yapılmış bu saldırı, tüm kamu kurumlarına ve başkana yetki veren halkımıza yapılmıştır.

Didim'in ve Didimlilerin hakkını savunmak için rant çetelerine karşı daha güçlü sesle, hep birlikte durmaya devam edeceğiz.Cesaretimizi arttıran bu saldırı karşısında tüm yetkili kurumları, failleri bulup cezalandırması için göreve davet ediyoruz.Cumhuriyet Halk Partililer, Cumhuriyet Halk Partisi belediyeleri ve üyeleri bu tür menfur saldırılarla rant elde etmek isteyen çetelere asla geçit vermeyecektir."
ifadelerine yer verildi.

"İLLEGAL İŞLERE PABUÇ BIRAKMAYACAĞIZ"

Olayın ardından Didim'e giderek Atabay'ın yanında olan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Didim Belediye önünde açıklama yaptı. Çankır, "Talihsiz bir haber aldık ve buraya intikal ettik. Didim Belediye Başkanımız Deniz Atabay’a, mefhum bir saldırı bilgisi aldık. Sağlık durumu genel olarak iyi; Aydın Valiliği, Didim Kaymakamlığı, İl Emniyet ve İlçe emniyet müdürlüğü yetkililerimiz gerekli çalışmaları yapıyorlar. Önümüzdeki saatlerde faillerin yakalanması da tarafımıza iletilecek. CHP olarak tüm kadrolarımızla belediye başkanımızın yanındayız. Bugüne kadar hiçbir illegal işlere pabuç bırakmadık. Bundan sonrada bırakmayacağız" diye konuştu.

fotograf-1-007.jpeg

fotograf-14.jpeg

fotograf-12-001.jpeg

fotograf-2-017.jpeg

fotograf-13-001.jpeg

fotograf-3-010.jpeg

fotograf-6-002.jpeg

fotograf-8-002.jpeg

fotograf-5-009.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler