Didim'de ASKİ ekipleri altyapı çalışmalarını sürdürüyor

Didim'de ASKİ ekipleri altyapı çalışmalarını sürdürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Didim'in içme ve yağmur suyu hattı çalışmalarında sona gelindi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) ekiplerince Efeler ve Cumhuriyet Mahalleleri'nde bulunan yeni imar alanlarına gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda Didim'in altyapı sorunlarının sona ermesi için bir adım daha atıldı. ASKİ ekiplerinin çalışmalarının tamamlanması ile bölgeye yeni taşınan vatandaşların altyapı sorunları son buldu.

"BAŞKANIMIZ ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ"

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Didim Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilen çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyleyerek desteklerinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür eden Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, "Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerimizin düzenli olarak Didim'de gerçekleştirdiği çalışmalar devam ediyor. Sürekli göç alan ve genişleyen Didim'de yurttaşlarımızın ihtiyaç duyduğu altyapı sorunlarını çözmek için gecelerini gündüzlerine katarak çalışmalarını sürdüren ASKİ ekiplerimize çok teşekkür ediyorum.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyerek tüm taleplerimize hızır gibi yetişti. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Didim Belediyesi'nin ortak çalışmaları sonucunda kentimiz her geçen gün gelişiyor. Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum"
dedi.

foto-2-2.jpeg

foto-4-1.jpeg

foto-1-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler