Dikkat soygun var

Dikkat soygun var

Hastane kantininde meyve suyu, poğaça ve bisküvi başta olmak üzere hemen hemen her ürünün piyasa değerinin çok üstünde satılması vatandaşları canından bezdirdi.

Aydın’da günde binlerce kişinin muayene edildiği ve hasta yakınlarının ziyaret ettiği hastanelerin kantinlerinde bulunan ürünlerin fahiş fiyatı dikkat çekiyor. Alışveriş sonrası kantin kasasına ödedikleri yüksek ücretler karşısında çaresiz kalan vatandaşlar, mecburen satın aldıklarını belirterek, bu durumun biran önce önüne geçilmesinin gerektiğini belirtti.

 

ÜÇ KATINI ÖDÜYORUZ

 

Hastane kantinlerinde vatandaşları zor durumda bırakacak fiyatlar olduğuna dikkat çeken Aydınlı vatandaşlardan Gülistan Akdemir, “Dışarıdan aldığımız bir yiyecek veya içeceği hastane kantinlerinde 3 katı fiyatına alıyoruz. Artık yetkililer bu duruma el atsın. Vatandaşların bu mağduriyetini gidersin” dedi.

 

GARİBAN HASTANEDE NE YAPAR?

 

Fiyatların bu kadar yüksek olmasına anlam veremediğini belirten vatandaşlardan Hacer Deniz, “Ben kendimi bildim bileli hastanedeki her şey ateş pahası. Geçenlerde hastaneye geldik. Yanımda çocuğumda vardı. İkimiz bir şeyler atıştırmak için kantine girdik. Benim durumum biraz iyi olduğu için çocuğumun istediğini zor da olsam aldım. Ama ya gariban bir anne gelse. O zaman ne olacak. Gerçekten yetkililer bu duruma el atsın” diye konuştu.

 

HABER: AYDAN KAYHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler