Eli öpülesi babadan yardım çağrısı

Eli öpülesi babadan yardım çağrısı

Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan Turgut Alcan, zorlu yaşam mücadelesini AJANS AYDIN’a anlattı.

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Güzelhisar Mahallesi’nde yaşayan Turgut Alcan, sürdürdüğü zorlu yaşam mücadelesini AJANS AYDIN’a anlattı. Maddi zorluklar içerisin de hayatını devam ettirmeye çalışan Alcan, ‘’Sabahın erken saatlerinde kalkıyorum. Hurdacılık yaparak görme sıkıntısı yaşayan oğlumun okul ve ameliyat masraflarını karşılamaya çalışıyorum.’’ dedi.

 

OĞLUMUN AMELİYATI İÇİN PARA BİRİKTİREMEDİM

 

Maddi zorluklar nedeniyle oğlunun ameliyat parasını biriktiremediğini söyleyen Turgut Alcan, “İki çocuk babasıyım. Bir kızım evli, oğlum ise üniversite son sınıf. Oğlumun sağlık sorunları var. İki yıl önce ameliyat oldu. Şuan da 24 yaş ameliyatı olması lazım. Ameliyat için de 18 bin TL gerekiyor. Hurdacılık yaparak ancak evin masraflarını karşılayabiliyorum. O yüzden oğlumun ameliyatı için para biriktiremedim.’’ diye konuştu.

 

MADDİ OLARAK ÇOK ZOR DURUMDAYIZ

 

Daha önce oğlunun ilk ameliyat masraflarını zor karşıladığını belirten Alcan, ‘’Eşim çalışmıyor. Ev almak için kredi çektik yoksa dışarda kalacaktık. Ben tek başıma kredi borcumu, elektrik, su, evin kendi masrafı, oğlumun okul ve sağlık masraflarını hurdacılık yaparak karşılamaya çalışıyorum. Bunun için de herhangi bir yerden yardım da almıyorum. Çok zor durumdayız. Birileri sesimizi duysun.’’ İfadelerini kullandı.  

 

HABER: AYDAN KAYHAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler