Efeler 09 SFK yeni sezona damga vuracak

Efeler 09 SFK yeni sezona damga vuracak

Yeni sezonda TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Efeler 09 SFK’da transfer çalışmaları devam ediyor. Aydın ekibi kadrosuna güçlü isimler katarak sezona iddialı hazırlanıyor.

Bölgesel Amatör Ligde kendi grubunu lider bitirip 3.Lige çıkmak için play-off oynama hakkı kazanan yeşil beyazlı ekip play-off turunda İzmir ekibi Çiğli Belediyespor ve Afyon temsilcisi Bolvadin Termalspor’u saf dışı bırakarak adını 3. Lige yazdırmıştı. Tarihinde ilk kez mücadele edeceği 3. Lig için iddialı bir takım oluşturmak için kolları sıvayan Aydın ekibi, kadrosuna güçlü isimleri kattı.

 

“ŞAMPİYON KADRODAN BİRÇOK İSİM TAKIMDA KALDI”

Yeşil beyazlı ekip ilk olarak rotasını iç transfere çevirdi. Geçen sezonun golcü ismi İshak Kurt başta olmak üzere Sabutay Alper Bayülken, Serdar Sudun, Süleyman Çelik, Hakan Can Durdu, Alper Özdemir, Fatih Bozok, Gökhan Bulut, Recep Daylak, Göksal Özkara, Furkan Çarkçı ile sözleşme yenilendi.
 

“AKTAŞ DÖNEMİ”

Efeler 09 SFK yeni sezon da takımı Cemil Aktaş’a emanet etti. 53 yaşındaki tecrübeli teknik direktör Aktaş, daha önce Gençlerbirliği altyapısından görev yaptıktan sonra sırasıyla Ankara Şekerspor, Hacettepe, Etimesgut Belediyespor, Uşakspor, Vanspor FK ve Ankara Demirspor takımında görev yaptı.
 

“DIŞ TRANSFERDE İNCE ELENİP SIK DOKULUYOR”

Öte yandan yeşil beyazlı ekip dış transferde acele etmiyor. Transfer çalışmalarını titiz bir şekilde yürüten Aydın ekibi ilk olarak geçen sezon Artvin Hopaspor’da forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Tuşik’i renklerine bağladı. Abdullah Filiz’in sakatlığı Muhammed Mustafa Doğan’ın kulüpten ayrılmasıyla beraber eksik kalan sol bek mevkii, geçen sezon Sancaktepe FK forması giyen 30 yaşındaki Onur Kırtaş ile doldurdu.

Orta sahada derinliği arttırmak isteyen yeşil beyazlı ekip, Ağrı 1970 takımından 22 yaşındaki Kaan Yılmaz’ı renklerine bağladı. Hücum hattına da takviye yapan Efeler, Ofspor’da forma giyen 23 yaşındaki sağ ve sol kanat oyuncusu Adnan Güler’i renklerine bağladı. Sağ bek ve sağ kanat mevkiinde forma giyen ve geçen sezon Nevşehir Belediyespor forması giyen 24 yaşındaki Murat Sevinç ’i de kadrosuna kattı.

Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Efeler, sol tarafa bir takviye daha yaptı. İskenderunspor’da forma giyen 22 yaşındaki sol bek ve sol kanat oyuncusu Ömer Turanı renklerine bağladı. Defans hattı ise geçen sezon DSİ Karadenizspor’da forma giyen 22 yaşındaki Muhammed Emin Kabul ile güçlendirildi. Yeşil beyazlı ekip, TFF 2. Ligde mücadelen eden bir diğer Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor’dan tecrübeli kanat oyuncusu Aytaç Denizi kadrosuna kattı. Hücum hattına takviyeleri devam eden Efeler 09 SFK, sağ ve sol kanat oyuncusu Furkan Çinkaya’yı kadrosuna kattı. Aydın ekibi on numara mevkiine ise şehrin yakından tanıdığı bir futbolcuyu transfer etti. Aydın’da daha önce forma giyen ve geçen sezon Fethiyespor’da şampiyonluk yaşayan tecrübeli futbolcu Umut Kaya’da yeşil beyazlı ekibe katıldı.  Yeşil beyazlı ekip son olarak Altınordu FK’dan genç kaleci Emirhan Emir’i kattı.
 

“YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA AFYON’DA DEVAM EDİYOR”

Cemil Aktaş yönetiminde 14 Temmuz’da Aydında top başı yapan yeşil beyazlı ekip, 25 Temmuz’da Afyon’da kampa girdi. 10 günlük kamp programı dahilinde birçok futbolcuyu da deneyecek olan Aydın ekibi, 4 hazırlık maçı oynayacak.


“TARAFTARLAR YENİ SEZONU HEYECANLA BEKLİYOR”

Öte yandan yeşil beyazlı ekibin taraftarları da sezonu iple çekiyor. Takımın idmanını ziyaret eden taraftarlar futbolculara baklava ikramında bulundu. Yapılan transferler ile yeni sezonda şampiyonluğun güçlü adayları arasında gösterilen Efeler 09 SFK’nın taraftarları ise hem iç sahada hem de deplasmanda takımını yalnız bırakmayacak.

whatsapp-image-2022-07-30-at-17-09-45.jpeg

whatsapp-image-2022-07-30-at-17-12-15.jpeg

whatsapp-image-2022-07-30-at-17-13-34.jpeg

whatsapp-image-2022-07-30-at-17-14-31.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler